۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۰

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد؛

خدمت‌رسانی ۱۳ اتوبوس_آمبولانس به زائران پیاده امام رضا(ع)

خدمت‌رسانی ۱۳ اتوبوس_آمبولانس به زائران پیاده امام رضا(ع)

مشهد ـ رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همزمان با دهه پایانی ماه صفر ۱۳ اتوبوس - آمبولانس به زائران پیاده امام رضا(ع) در اطراف حرم خدمت‌رسانی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد علی کیانی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران از خدمات‌دهی ۳ اتوبوس - آمبولانس در دهه پایانی صفر به زائران پیاده امام رضا (ع) خبر داد و اظهار کرد: هر یک از این اتوبوس_ آمبولانس‌ها دارای ۱۱ تخت بستری موقت هستند که در اطراف حرم مطهر رضوی برای خدمت رسانی به زائران رضوی مستقر هستند.

وی افزود: این اتوبوس - آمبولانس‌ها همچون بیمارستانی کوچک طراحی و تجهیز شده‌اند که خدماتی از جمله جراحی‌های کوچک، بخیه زدن، بستری موقت چند ساعته و سرم تراپی در آن‌ها انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تهیه کوله‌های اورژانسی و فوریت‌های پزشکی خاص برای نخستین بار خبر داد و گفت: نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت‌های پزشکی این دانشگاه با لباس اورژانس و کوله پشتی سورمه‌ای رنگ در صحن‌های حرم مطهر رضوی حضور دارند تا در صورت بروز حادثه سریع در محل حاضر شوند و درمان و اقدامات اولیه درمانی را انجام دهند تا از این طریق میزان آسیب به افراد کاهش پیدا کند.

کیانی افزود: فعالیت ۲ هزار نیروی درمانی و اورژانسی، نظارت ۸۰۰ نفر کارشناس و بازرس بهداشت و محیط بر کنترل و نظارت اماکن، فعالیت ایستگاه‌های صلواتی و موکب‌ها و اماکن اسکان زائران، راه‌اندازی ۲ بیمارستان صحرایی در بخش مُلک آباد مشهد و در رینگ اطراف حرم، خریداری و افزایش موتورآمبولانس در بخش فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دیگر اقدامات این دانشگاه در دهه پایانی صفر برای خدمت رسانی به زائران رضوی است.

خدمات دهی ۳۶ داروخانه به زائران پیاده امام رضا (ع)

وی از خدمات دهی ۳۶ داروخانه دایر در اطراف حرم مطهر رضوی به زائران پیاده خبر داد و اضافه کرد: برخی از این داروخانه‌ها به صورت شبانه روزی و برخی تا ساعت ۱۰ شب ارائه خدمات دارند که میزان سهمیه داروی مراکز درمانی و بیمارستان‌ها و داروخانه‌های اطراف حرم مطهر رضوی افزایش یافته است و سرم و دارو را در این مراکز تأمین شده است تا زائران در کوتاه‌ترین زمان ممکن به خدمات درمانی و دارویی دسترسی داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین در این راستا بیش از ۱۵۰ ایستگاه سلامت در جاده‌ها، داخل شهر مشهد و در مسیرهای منتهی به حرم برپا شده است که هزار و ۲۰۰ نفر در این ایستگاه‌ها فعالیت دارند و خدمات کنترلی، آموزشی، پرستاری و پزشکی همچون ویزیت و تجویز دارو، کنترل فشار خون، کنترل و تست قند خون و پاسخ به سوالات زائران را به صورت رایگان ارائه می‌دهند و اگر زائری نیاز به ارجاع به بیمارستان داشته باشد با ارائه نامه به بیمارستان معرفی می‌شود.

کیانی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد شرایطی برای اسکان همراهان بیماران ندارد، اضافه کرد: در برخی از بیمارستان‌ها مانند بیمارستان شریعتی، امام رضا (ع) و دکتر شیخ، همراه سرا وجود دارد که به صورت محدود اسکان همراهان را انجام می‌دهد.

وی گفت: با توجه به فعالیت بیمارستان‌ها و عدم منع پذیرش شهروندان مشهدی، برای خدمت رسانی به زائران توصیه می‌شود شهروندان مشهدی در دریافت خدمات غیر اورژانس به مراکز درمانی غیر از مراکز اطراف حرم مراجعه کنند تا در مراکز اطراف حرم مطهر رضوی ازدحام صورت نگیرد و خدمت رسانی به زائران به نحو مطلوب‌تری انجام شود.

کد خبر 5597540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha