به گزارش خبرنگار مهر، سید محسن میرحسینی بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه این مانور با اشاره به برگزاری مانور طرح اضطراری دو سالانه در فرودگاه رشت اظهار کرد: اجرای این طرح از الزامات ایکائو و سازمان هواپیمایی کشوری است.
مدیر کل فرودگاه گیلان افزود: در این طرح یک سانحه فرضی برای هواپیمای باری با ۱۰ سرنشین و سوخت کامل ایجاد شد، افزود: ناظرانی از شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران نیز حضور داشتند تا اقدامات انجام شده را ارزیابی کنند.
ارزیابی ظرفیتهای امدادی و نجات در طرح مانور اضطرار
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان در حاشیه برگزاری این مانور گفت: تمرین کامل طرح اضطراری با هدف ارزیابی توان عملیاتی سازمانها در زمان بروز سوانح هوایی، نحوه ارتباطات، فرماندهی و هماهنگی در مدیریت بحران، آشنایی سازمانها و ارگانهای ذیربط در هنگام بحران با مناطق عملیات پروازی و نحوه دسترسی به این مناطق برگزار شد.
سیاوش غلامی افزود: در مانور امروز برای اولین بار انفجار و آتش سوزی برخورد هواپیمای مسافربری در حال خزش و خودروی حامل سوخت در انتهای باند پروازی فرودگاه طراحی شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان با اشاره به ظرفیتهای استفاده شده در این تمرین تصریح کرد: مانور کامل طرح اضطراری به همت معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان گیلان و با حضور عوامل امدادی از جمعیت هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی و همچنین به همراه لجستیک لازم از حوزههای ایمنی و امنیتی فرودگاه بین المللی سردار جنگل رشت در مدت زمان ۷۵ دقیقه برگزار شد.
غلامی اظهار داشت: در این تمرین از خودروهای آتش نشانی به روز شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی، خودروی امداد و نجات فرودگاهی استفاده شد.
فرودگاه رشت معین شماری از فرودگاههای بزرگ کشور از قبیل مهرآباد و امام خمینی تهران است و هرساله شمار زیادی از فرودهای اضطراری مقصدهای گوناگون هوایی اعم از داخلی و خارجی در آن انجام میشود.
نظر شما