به گزارش خبرگزاری مهر، محمد زیدوند در سخنانی اظهار داشت: کارکنان اورژانس اجتماعی بهزیستی استان مرکزی طی مصوبه هیئت وزیران به نیروهای قرارداد معین تبدیل وضعیت شدند که این موضوع مستلزم دریافت شناسه استانی بوده و قریب یازده سال بلا تکلیف ماند.
زیدوند اظهار داشت: علیرغم پیگیری نیروهای قرارداد معین از مدیران وقت سازمان موفق به دریافت آن نشدند، با عنایت به اینکه با نداشتن ردیف بودجه استانی نیروهای قرارداد معین از رفاهیات و تسهیلات مطابق با سایر نیروها برخوردار نبودند و مکاتبات فراوانی که در این خصوص انجام شده بود نتیجه ای دربر نداشت، سرانجام این مهم طی دو ماه اخیر موضوع تعیین تکلیف شد.
وی اظهار داشت: طی تعاملات با بهزیستی کشور و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بعد از ۱۱ سال، نیروهای قراردادمعین شناسه استانی کسب کرده و از تسهیلات و رفاهیات استانی بهره مند شدند.
سرپرست بهزیستی استان مرکزی افزود: از دیگر تحولات و سایر اقدامات موثری که بنابر سیاست های کلی کشور و توصیه های مکرر مقام معظم رهبری و سیاستهای وزارت کشور در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی و به حداقل رساندن مسائل اجتماعی قشرهای آسیب دیده می توان نام برد تجهیز نمودن مراکز اورژانس اجتماعی و مجزا کردن فیلدهای مداخله ای از جمله «مرکز خانه سلامت» و «مرکز خانه تلاش» بوده که هم اکنون در حال انجام است.
وی ادامه داد: پرداخت رفاهیات پایان سال ۱۴۰۰ به پرسنل اورژانس اجتماعی در شرایطی که قبلاً پرداخت نمی شده، از دیگر موارد پیگیری شده است.
زیدوند خاطرنشان کرد: در موارد مداخله ای در روستاها و مناطق کم برخوردار با توجه به بافت فرهنگی خانوارها خودروی اداری سمند در اختیار اورژانس اجتماعی قرار گرفته است تا موارد مداخله ای با حفظ کرامت فرد و رعایت اصول محرمانگی در خصوص بازدید از منزل و اقدامات مددکاری صورت پذیرد.
وی بیان کرد: در اجرای «طرح بندگی» ویژه زنان و دختران آسیب دیده اجتماعی رتبه دوم کشور را توسط مرکز خانه تلاش بهزیستی و ندای مهر دربین ۳۲ استان کشور کسب کردیم.
سرپرست بهزیستی استان مرکزی گفت: در راستای به روز کردن اطلاعات علمی متناسب با کار اورژانس اجتماعی دوره های آموزشی مجازی و حضوری برگزار و از مدرسان خبره استانی و کشوری استفاده شده است.
نظر شما