به گزارش خبرگزاری مهر، امروز سه شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۱ مراسم تکریم و معارفه شهردار منطقه ۲۲ تهران با حضور علیرضا جاوید معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران برگزار شد.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ابتدای این مراسم گفت: زیرساختهای منطقه ۲۲ جزو ناقصترین زیرساختها میان مناطق تهران بشمار میرود. این منطقه برخلاف دکور و ظاهر شیک، باطنی با زیرساختهای کم دارد.
وی، مهمترین زیرساختها را فاضلاب و سرانههای خدماتی و آموزشی اعلام کرد و افزود: سرانه فضای سبز طی این سالها بهتر شده است. باید به هفت سرانه خدماتی در منطقه ۲۲ علاوه بر فضای سبز توجه شود.
جاوید در ادامه سخنان خود عنوان کرد: محدودیتهای ابلاغی شورای عالی شهرسازی برای منطقه ۲۲ بلاوجه، غیرتخصصی و بر اساس یک جو سیاسی و غیرکارشناسی در سنوات قبل اعمال شد. این محدودیتها باید با یک بستر تخصصی و فنی تلفیق شود تا به نقطه تعادلی برسد.
در منطقه ۲۲ به طرح تفصیلی اصلاح شده نیاز داریم
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به برخی ساخت و سازها در منطقه و به ویژه مجاورت دریاچه، گفت: برخی ساخت و سازها میتوانست با کیفیت بهتر و حتی فوق کیفیت ساخت و ساز در ایران طی سنوات گذشته صورت گیرد. باید این بستر آماده شود تا در کمیسیون ماده ۵ به تصویب برسد. در واقع در منطقه ۲۲ به طرح تفصیلی اصلاح شده نیاز داریم.
وی با اشاره به اهمیت دریاچه، گفت: انتظار میرود که آبشار به دریاچه و بوستان چیتگر با یک تله کابین از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی متصل شود. خط ۱۰ مترو افق نجات بخش منطقه ۲۲ است و باید یک خط دیگر توسط شهردار جدید در این منطقه تعریف شود چرا که یک خط کم است و باید پوشش مترو در این منطقه تکمیل شود.
تکمیل پروژه دوگاز در اولویت است
جاوید همچنین در مراسم تکریم و معارفه شهردار منطقه ۲۱ بیان کرد: شهردار سابق این منطقه سعی کرده است که چکیده تجربیات مختلف خود را در طول مدت خدمت خود در شهرداری بکار بگیرد و اجرایی کند. همه مسئولیتها در نظام جمهوری اسلامی امانت و گذراست؛ لذا زمانی کار آغاز میشود و زمانی به خاتمه میرسد.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه گفت: مهم این است که برآیند ایفای وظیفه بگونهای طی شده باشد که رضایت ذی نفعان حاصل شده باشد.
جاوید با بیان اینکه تحول ریشهای و ماندگاری به عنوان شبکه مردمی محلات شهر تهران وجود دارد که باید شهروندان را با علقههای انقلاب اسلامی و مقتضیات مصالح مردم پیوند دهد، افزود: اگر این امر محقق شود، یک یادگار ماندگار برای شهر تهران و اثربخشی نظام اسلامی در ارتقا کمی و کیفی زندگی و مشارکت شهروندان خواهد بود.
وی درباره پروژههای عمرانی منطقه ۲۱ گفت: تکمیل پروژه بزرگراه دوگاز در اولویت است.
جاوید در ادامه عنوان کرد: تدبیر شهردار تهران این است که منطقه ۲۱ نماد تهران در حوزه دانش بنیان، صنایع پاک و همچنین ایجاد اشتغال و کارآفرینی شود. منطقه ۲۱ میتواند مولد ایجاد کارآفرینی و گردش صحیح سرمایه برای شهر تهران باشد، البته صنعت موجود نیاز به پالایش دارد چرا که تعدادی از صنایع متروکه شدهاند. همه قابلیتها باید با حمایت شهرداری و مشارکت فعالان و صنعتگران در خدمت رشد و توسعه شهر قرار بگیرد.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در بخشی دیگر از سخنان خود، منطقه ۲۱ را به عنوان قطب دوم نمایشگاهها اعلام کرد و افزود: شهر فرش، شهر لوازم خانگی و … در این منطقه استقرار پیدا کردهاند. همچنین این منطقه میتواند از ورزشگاههای فرامنطقهای بهره مند شود.
وی با بیان اینکه دو پیام به امانت از شهردار تهران دارم، گفت: این پیام آقای زاکانی شامل دو کلمه خدمت و رضایت است. طبق گفته رهبر فرزانه جمهوری اسلامی ایران، خدمت باید صادقانه، عالمانه، پیگیرانه و شجاعانه باشد. همچنین خدمت وسیله است و رضایت نتیجه و هدف است.
نظرات نخبگان در رفع مشکلات شهر بهکار گرفته شود
محمدامین توکلی زاده در مراسم تکریم و معارفه شهردار منطقه ۲۱، بیان کرد: تدبیر شهردار تهران در خصوص شعار «تهران؛ کلانشهر الگوی جهان اسلام» باید در عرصه فعالتری دنبال شود و به این معناست که باید تلاش بیشتری برای خدمت رسانی انجام دهیم.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: با تلاش شبانه روزی که آقای پوریافر دارد، میتواند دغدغههای شهروندان را رفع کند. منطقه ۲۱ دارای شاخصههای برجستهای است که تلاش میشود تا پیوستگی مدیریت شهری با شهروندان منطقه به ویژه در حوزه اقتصادی و فعالان آن حفظ شود.
وی با تأکید بر اینکه باید با راهکارهای نخبگان، مشکلات و چالشهای منطقه حل شود، خاطرنشان کرد: شهر باید از طریق نخبگان، فعالان و شهروندان خودش اداره شود.
صدور مجوز حفاریهای مربوط به شبکه فاضلاب
وحیدرضا انارکی محمدی در مراسم تکریم و معارفه شهردار منطقه ۲۲، بیان کرد: در ۲۵ سال گذشته ۷ بار در ۶ منطقه جابجا شدم که دو بار در منطقه ۲۲ حضور داشتم. منطقه ۲۲ نسبت به مناطق دیگر بسیار متفاوت است. سرعت توسعه منطقه طی ۱۰ سال گذشته نسبت به بقیه مناطق قابل توجه است.
شهردار سابق منطقه ۲۲ با بیان اینکه در جغرافیای ۵ هزار و ۹۰۰ هکتاری منطقه بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ هکتار فضای سبز است، گفت: از سنوات گذشته این منطقه در حریم شهر واقع شده بود و رشد بارگذاری طی ۱۰ سال گذشته باعث شده تا عقب ماندگی یک سری از سرانهها به بزرگترین دغدغه مدیریت شهری تبدیل شود.
انارکی محمدی با اعلام اینکه عدم تشکیل شبکه فاضلاب در بال غربی تهران به بزرگترین چالش منطقه ۲۲ برای توسعه تبدیل شده است، افزود: اگر به این بحران توجهی نشود، امکان رفع آن در چند سال آینده وجود ندارد. در حال حاضر هیچ قسمتی از منطقه به شبکه فاضلاب وصل نیست. این موضوع دغدغه محیط زیستی شورایاران و شهروندان است. بوی نامطبوع فاضلاب سبب شده تا منطقه از چشم انداز تعریف شده فاصله بگیرد.
وی در ادامه سخنان خود گفت: لوپ کاشان که در مالکیت شهرداری تهران بود، سال گذشته تحویل شرکت فاضلاب شد تا در فاز نخست، فاضلاب واحدهای مسکونی بالادست بزرگراه شهید خرازی جمع آوری شود. مجوزهای حفاریهای فاضلاب در منطقه صادر شده است.
شهردار سابق منطقه ۲۲ ضمن اشاره به کمبود سرانههای آموزشی در منطقه گفت: در حال حاضر ۱۰۰ مدرسه در منطقه وجود دارد که اگر آموزش و پرورش با شهرکها برای احداث مدارس غیرانتفاعی همکاری کند، این خلاء پر خواهد شد.
قرار خدمت ثمرات خوبی را به ارمغان آورد
انارکی محمدی درباره موضوعات عمرانی این منطقه بیان کرد: معابر خاکی بسیاری در منطقه وجود دارد که بنابر دستور شهردار مقرر شد اعتبارات خوبی تخصیص داده شود. در حال حاضر اقدامات مطلوبی انجام شده است اما همچنان عقب ماندگیهایی وجود دارد. قرار خدمت در منطقه ۲۲ باعث شد تا ثمرات و مصوبات خوبی برای این منطقه به ارمغان بیاید.
وی در پایان سخنان خود عنوان کرد: طی یک سال گذشته در بخش مسکن نیز اقداماتی انجام شده و تعدادی از تعاونیها برگشتند و صدور پروانه رشد خوبی داشت.
به دنبال کار تحولی و پیشرفت هستیم
حمیدرضا حاجوی شهردار جدید منطقه ۲۲ نیز در این مراسم تکریم، ضمن تشکر از شهردار تهران بابت حسن اعتماد به وی گفت: دیروز در جلسه تودیع بنده در منطقه یک، آقای جاوید چند کارگروه ویژه به منظور وظایف جدید در منطقه ۲۲ تعریف کرد.
وی با تأکید بر اینکه هیچ شأنی بالاتر از خدمتگزاری وجود ندارد، افزود: دو نکته برای بنده در شهرداری بسیار حائز اهمیت است که نکته نخست کار تحولی در شهرداری است. در تراز انقلاب اسلامی در گام دوم، کار تحولی نیاز است. نکته دوم پیشرفت است که پیشرفت لازمه ادامه کار به شمار میرود.
نظر شما