کاظم امیری در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از راههای حمایت از کشاورزان زرشککار آموزشهای ترویجی در راستای مقابله با آفات و بیماریهای محصول است.
وی تصریح کرد: به همین دلیل اقدام به برگزاری کارگاههای آموزشی و روز مزرعه با هدف معرفی و روشهای مقابله با آفات و بیماریهای محصول زرشک کردیم، چرا که عدم رسیدگی به محصول در زمان داشت، موجب خسارتهای شدید و غیرقابل جبران به بهرهبرداران خواهد شد.
به گفتۀ وی بیماری زنگ جارویی زرشک تا ۶۰ درصد محصول را کاهش خواهد داد که در راستای جلوگیری از توسعه این بیماری در سال گذشته به میزان ۵۰۰ هکتار توسط مدیریت جهاد کشاورزی به صورت شیمیایی و مکانیکی مقابله شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زیرکوه اضافه کرد: در صورت مقابله نکردن به موقع با این بیماری، همهگیر شده و اقتصاد منطقه را دچار مشکل خواهد کرد.
امیری بیان کرد: از جمله دیگر آفات محصول زرشک میتوان به شته زرشک، برخوار زرشک و زنبور سرشاخه خوار زرشک اشاره کرد که در باغهای آلوده در صورت عدم رسیدگی به موقع به آفت شته زرشک با ۳۰ درصد افت محصول روبرو خواهیم شد.
وی اعلام کرد: همزمان با رویداد جشنواره ملی زرشک در سطح شهرستان واحد ترویج مدیریت جهاد کشاورزی اقدام به برگزاری ۷۰ نفر روز دوره آموزشی و روز مزرعه و توزیع پیامهای ترویجی در روستاهای بخش زهان کرده است.
نظر شما