۲۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷

معاون وزیر آموزش و پرورش:

۱۱۵ هزار مدرسه کشور نیازمند توسعه تجهیزات ورزشی است

۱۱۵ هزار مدرسه کشور نیازمند توسعه تجهیزات ورزشی است

اصفهان – معاون تربیت بدنی وزیر آموزش و پرورش گفت: ۱۱۵ هزار مدرسه در کشور نیازمند توسعه تجهیزات ورزشی است و برای این امر نیازمند همکاری خیران هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق ستاری فر بعد از ظهر پنجشنبه در دیدار با معلمان تربیت بدنی استان اصفهان با بیان اینکه تربیت بدنی در کنار آموزش و پرورش در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: معلمان تربیت بدنی نیز در بین دانش آموزان محبوب ترین معلم است و در عین حال مظلوم‌ترین معلم است.

وی با بیان اینکه بهترین مشاور، امین‌ترین و مؤثرترین معلم، معلم تربیت بدنی است، ابراز داشت: تربیت‌بدنی درس تربیت انسان و انسان‌سازی است و آغاز ورزش، پایان لغزش و آسیب‌های اجتماعی است و در همین راستا شاهدیم که در بسیاری از جوامع مهارت‌های زندگی با بازی به کودکان منتقل و نهادینه می‌شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی چاقی بین دانش آموزان تصریح کرد: اگر به این موضوع توجه نشود با مشکلات جدی رو به رو خواهیم شد.

برخی دانش آموزان از ترس آسیب ورزش نمی‌کنند

وی با بیان اینکه ایجاد فضای مناسب برای ورزش دانش آموزان در همه مدارس امری ضروری است، افزود: برخی از دانش آموزان به دلیل نامناسب بودن فضای مدارس و ترس از آسیب دیدن تمایلی به انجام ورزش ندارند.

ستاری فر با بیان اینکه برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی در مدارس طرح شهید سلیمانی را در دستور کار داریم، افزود: برای این امر با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومان پروژه‌هایی آغاز شده که از این میزان سهم استان اصفهان ۹۴ پروژه است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۱۰۰ فضای آموزشی را در دستور کار داریم و تاکنون یک هزار و ۱۷ فضا به بهره برداری رسیده است.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۲۳ درصد از فضاهای ورزشی ایجاد شده طی یک سال گذشته در روستاها بهره برداری شده است، ابراز داشت: باید توجه داشت که در سال جاری برای بهبود فضاهای ورزشی ۱۱۰ میلیارد تومان تخصیص داده شده که طی چند سال اخیر بی سابقه بوده است.

وی با تأکید بر اینکه باید از تغییرات فرهنگی و اجتماعی به نفع اجرای سیاست‌های درست استفاده کنیم، بیان کرد: طرحی برنامه‌ریزی شده تا ورزش باستانی را به‌عنوان ورزش صبحگاهی اجرا کنیم زیرا این مورد به سیستم عصبی و حرکتی کمک می‌کند و در نهایت منجر به ایجاد بستری برای موقعیت مناسب یادگیری خواهد شد.

ستاری فر با بیان اینکه در اجرای مسابقات ورزشی فرهنگیان پس از حدود ۱۴ سال اقدامی بزرگ آغاز شد و استان اصفهان در این راستا میزبانی بسیار خوبی داشت و تلاش شد بستری مناسب برای حفظ شأن معلمان ایجاد شود، خاطرنشان کرد: مسابقات دانش‌آموزی عامل پیشران و کیفیت‌بخش تربیت بدنی است، زیرا دانش‌آموزان نیاز به دیده شدن و توجه دارند و قاب تلویزیون بستری خوبی برای این موضوع بود و در این مسابقات از این ظرفیت استفاده شد.

وی با بیان اینکه برای آموزش رشته‌های ورزشی تأمین اعتبار صورت گرفت و آموزش شنا و طناب‌زنی را خواهیم داشت، ادامه داد: برای تأمین نیروی انسانی از قانون سرباز قهرمان استفاده می‌کنیم.

دو سوم ظرفیت جایگاه‌های معلم ورزش در کشور خالی است

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از ۱۰ هزار معلم تربیت بدنی که از سال ۱۳۸۹ استخدام شدند، سه هزار و ۵۰۰ نفر از حوزه تربیت بدنی خارج شدند، اضافه کرد: سه هزار نفر تبدیل وضعیت شدند و در حال حاضر یک سوم معلم‌ها را در اختیار داریم، از این رو نیاز داریم معلمان از دوره ابتدایی ساماندهی شوند و این مورد مبتنی بر سند بنیادین تحول آموزش و پرورش است.

وی با بیان اینکه گواهی سلامت سال‌ها است که به‌عنوان دغدغه مطرح است و با توجه به ارتباط خوبی که میان وزارت آموزش و پرورش و بهداشت وجود دارد، اضافه کرد: در این راستا نشست‌هایی برگزار شد تا مدیران مدارس به داده‌های سامانه یکپارچه بهداشت دسترسی داشته باشند تا شناسنامه ورزش و سلامت را برای دانش‌آموزان پیش‌بینی کنیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در سطح کلان توجه خوبی برای ورزش مدارس وجود دارد، اضافه کرد: در سفرهای دوره اول ریاست جمهوری هزار میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی مدارس پیش‌بینی شده اما ۱۱۵ هزار مدرسه داریم و در این راستا نیازمند مشارکت خیران و نهادهای مختلف هستیم.

کد خبر 5613428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha