حجت الاسلام و المسلمین علی کشوری در حاشیه سفر به کاشان در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در توسعه اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: در طول بیش از چهار دهه گذشته استکبار با هر دسیسه و توطئه قصد شکستن مقاومت ایران را داشت که طی سالهای اخیر دیدهایم تمرکز خود را روی تحریمهای اقتصادی گذاشتهاند.
وی با بیان اینکه لازمه مقابله با این تحریمها روی آوردن به اقتصاد مقاومتی است، ابراز داشت: طی سالهای گذشته رهبر انقلاب بارها با این موضوع اشاره کردهاند و حتی در شعار سال هم موضوعات اقتصادی، تولید و اشتغال را به کار بردهاند.
دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی با بیانی اینکه نمیتوان محرومیت زدایی و رسیدن به توسعه را با یارانه دادن به نتیجه رساند، تصریح کرد: به نظر میرساند باید این الگو تغییر کند و رو به سوی اقتصاد مولد و اشتغال آفرینی آوریم.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مؤلفههای محرومیت زدایی و رسیدن به اقتصاد پایدار عمومی سازی تجارت است، گفت: راه اندازی بازار رایگان برای تجارت عموم مردم به این منظور میتواند یک الگوی مناسب باشد.
حجت الاسلام کشوری با اشاره به اینکه برای پیشرفت و توسعه کشور علاوه بر مؤلفههای اقتصادی و تجاری باید موضوعات فرهنگی و اجتماعی هم از نظر متولیان امر مورد توجه باشد، افزود: برخی از آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در جامعه باید از این نظر دور نباشد چراکه فراموشی آنها باعث عدم توازن در سطح جامعه میشود.
بروکراسی اداری مهمترین چالشهای موجود در بین تولیدکنندگان است
وی یکی از مهمترین چالشهای موجود در بین تولیدکنندگان در کشور را بروکراسی اداری دانست و خاطرنشان کرد: به جرأت میتوان گفت قانون زیاد در کشور خود میتواند ضدنظم باشد چراکه برای مثال هر ساله تعداد قابل توجهی قانون در مجلس مصوب میشود ولی هیچ اطلاعی از اجرای آنها نداریم.
دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی با اشاره به اینکه برای رسیدن به الگوی پیشرفت و تمدن اسلامی باید در زمینه فرهنگ و به خصوص آموزش تحولی بنیادین انجام داد، تاکید کرد: برای مثال اتفاقات و اغتشاشات اخیر نشان داد که بخشی از آشوبگران از جمله افرادی بودند که در مورد مسائل آموزشی و تربیتی به خوبی با آموزههای اسلامی و ایرانی آشنا نبودند.
نظر شما