به گزارش خبرنگار مهر، چهل و نهمین جلسه ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی جمهوری اسلامی ایران امروز یکشنبه اول آبان ماه با حضور حجت الاسلام سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و اعضای دیگر این ستاد برگزار شد.
در این جلسه حجت الاسلام سید مهدی خاموشی با اشاره به آیههای قرآنی گفت: در اندیشه و ساحت ایمان این کتاب الهی دسته بندیهای خاصی را بیان میکند. امروزه جبهه رسانهای دشمن علیه انقلاب اسلامی با تمام قوا روی کار آمده و در دهه اخیر نیز با رسانه توانسته بر کشورها غلبه کند. با هژمونی که در کشور در نظام رسانه قرار میدهند، چنان بمباران خبری کرده و طراحیهایی انجام میدهند. فکر میکنند با هدایت افکار عمومی میتواند توفیقاتی را به دست آورند ولی به چنین هدفی نخواهند رسید.
وی افزود: باید در مسیری که پیش روی ما و انقلاب اسلامی قرار گرفته، مقابله با نظام سلطه را مدنظر قرار دهیم. البته که خدا وعده داده و وعده خداوند نیز صادق است. کسانی که به نظام سلطه بها میدهند، باید برای خودشان نظریهها و استراتژیهایی را بیان کنند اما ما در این جبهه حق همچنان ایستادهایم.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: گفتگو محوری یکی از نکاتی است که باید مدنظر قرار دهیم و پیش ببریم. در جهان معاصر انقلاب باید گفتگو را بپذیریم و آن را به نسل جوان خوب توضیح دهیم. نظام غرب دایه مهربانتر از مادر نیست و دست او به خون جوانان این مرز و بوم از اول انقلاب آلوده شده است و امروز در حالی که خود را به صورت منجی نشان میدهد، جای دوست و دشمن را عوض میکنند.
خاموشی تصریح کرد: چهل ساله دوم انقلاب چله تمدن سازی است که به بها به دست میآید. سوالی که مطرح است این است که چرا با نظام جمهوری اسلامی مخالفت میکنند؟ زیرا قدرت خود را به جهانیان عرضه داشته است. یکی از عرصههای این قدرت برپایی مسابقات بینالمللی قرآنی در کشورهای جهان اسلام است. این مسابقات بین امامزاده و فضای قرآنی کشور پیوند ایجاد کرده است. و از جانب دیگر باعث صرفهجویی خوبی در این عرصه شده است.
وی ادامه داد: نزدیکی فضای کاربری امامزادهها به فضای قرآنی باعث رونق گرفتن هر دو عنصر میشود. کرسیهای تلاوت، حفظ، تفسیر و مفاهیم بر دو هزار بنای امامزادههایی که دارای ارتباط معنایی، جغرافیایی و امکانات و پتانسیلهای خوب هستند، موجب رشد فعالیتهای قرآنی خواهد بود. هرچقدر برنامهها بیشتر باشد، استقبال ما هم از آنها بیشتر خواهد بود.
خاموشی تأکید کرد: فعالیتهای قرآنی، فعالیتهای بین مذاهبی و در اقصی نقاط کشور از آن استفاده میشود. میبینیم در کرسیهایی برادران اهل سنت و شیعیان در یک محفل مینشینند. مسابقات بینالمللی در ایام کرونا، تعطیل نشد و این تجربه برای کشورها اتفاق خوبی را رقم زد. ما باید مطالبه گری از دیگر کشورها را در این دوره از مسابقات مدنظر قرار دهیم. همچنین رسانه ملی هم در انعکاس این برنامه یاری رسان ما باشد.
نظر شما