به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباسزاده پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه طرح انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به شرق ایران یکی از اولویتهای دولت در زمینه تأمین آب است، اظهار کرد: این پروژه برای تأمین بخشی از کسری آب این منطقه است که به طور جدی در دستور کار دولت قرار گرفته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه طرح انتقال آب از دریای عمان به شرق کشور با کاربری صنعتی عملیاتی و در حال اجرا است، ادامه داد: این پروژه در مرحله نخست برای سیستان و بلوچستان تعریف شده است.
عباس زاده ادامهداد: افق اجرای طرح انتقال آب از دریای عمان برای خراسانجنوبی تا سه سال آینده یعنی سال ۱۴۰۴ تعریف شده است.
وی با اشاره به اینکه در افق این پروژه ۲۸۰ میلیون مترمکعب آب به سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده است، افزود: همچنین ۶۰ میلیون مترمکعب برای مصارف صنعت و خدمات به خراسان جنوبی و ۱۲۰ میلیون مترمکعب برای مصارف صنعت و خدمات به خراسان رضوی اختصاص خواهد یافت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه با اجرای طرحهای انتقال آب از دریای عمان، نیاز آبی در بخش صنعت بهصورت پایدار تأمین خواهد شد، بیان کرد: در کنار انتقال آب از دریای عمان پروژه انتقال آب از خلیج فارس برای صنایع پیگیری میشود.
عباس زاده با اشاره به اینکه خط اصلی انتقال آب از خلیج فارس به سمت رفسنجان در استان کرمان تعریف و اجرایی شده است، گفت: خط انتقال آب از دریای عمان نسبت به طرح انتقال از خلیج فارس باید مسیر هموارتری را طی کند.
وی افزود: از این جهت امکان این موضوع وجود دارد که اجرای این طرح برای تأمین آب شرق کشور و خراسان جنوبی در اولویت قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: بر اساس دیدگاه کارشناسان، هزینه اجرای طرح انتقال از دریای عمان برای استانهایی چون خراسان جنوبی و خراسان رضوی و به طور کلی استانهای جنوبی کمتر و سرعت اجرای آن بیشتر است.
عباس زاده گفت: هر چند تأمین آب برای خراسان جنوبی از خلیج فارس دنبال میشود اما این پروژه به دلیل هموار نبودن مسیر زمان بیشتری خواهد برد.
نظر شما