به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمدتقی شاهچراغی ظهر چهارشنبه در نشست فصلی مدیران کل مدیریت بحران استانهای سراسر کشور در قم اظهار داشت: افزایش سرمایه اجتماعی و سازمانی ادارات مدیریت بحران استانی از لازمههای مهم در کارآمدی بیشتر مدیریت بحران است.
وی ادامه داد: مدیریت بحران در حوادث جاری و غیرمترقبه جامعه مانند حوادث و اغتشاشات اخیر، کمبود سرم و آنتیبیوتیک و سایر مسائل میتواند نقشآفرین باشد.
استاندار قم با تأکید بر اینکه شخصیت مدیرکل در کارآمدی و نقشآفرینی اداره کل مدیریت بحران مؤثر است، تصریح کرد: مدیریت بحران در کشور ما مظلوم واقع شدهاست؛ اقلیم سرزمینی و جغرافیایی ایران همواره مستعد بروز حوادث طبیعی متعدد است.
وی استفاده از مدیریت علمی و اصل پیشگیری در مدیریت بحران را موردتوجه قرار داد و یادآور شد: در کنار آمادگی کامل مدیریت بحران، باید همکاری و هماهنگی مطلوبی نیز با سایر دستگاهها مانند آتشنشانی، هواشناسی، راهداری و سایر نهادها در بروز حوادث و بلایای طبیعی صورت گیرد.
شاهچراغی با اشاره بهضرورت بهروزرسانی تجهیزات و استفاده از تجربیات گذشته در بروز بلایای طبیعی، خاطرنشان کرد: تغییرات اقلیمی در سطح داخلی و جهانی مانند خشکسالی و پدیده گردوغبار از مسائل مهمی است که چالشهای جدیدی را ایجاد کردهاست.
وی خاطرنشان کرد: ۳۰ هزار هکتار از مساحت استان قم به کانون بحرانی گردوغبار تبدیلشده و از ابتدای سال جاری افزون بر ۱۳۰ روز ناسالم بودهاست.
استاندار قم با تأکید بر اهمیت و نقشآفرینی مشارکتهای مردمی در مدیریت بحرانهای طبیعی، گفت: مدل ورود و چگونگی تجهیز به همراه آموزش و هماهنگی گروههای مردمی باید مورد اهتمام و توجه اداراتکل مدیریت بحران باشد.
نظر شما