سهراب فتحی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انتشار اسامی پژوهشگران برتر دنیا برای سومین سال متوالی توسط مؤسسه مندلی از طریق انتشارات الزویر، اظهار کرد: این لیست بر اساس دادههای پایگاه استنادی معتبر اسکوپوس به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین پایگاههای اطلاعاتی جهان تهیه و به ثبت رسیده است.
وی افزود: طی ارزیابیهای انجام شده از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۱ لیست پژوهشگران برتر مشخص شده که در این ارزیابی یکی از شروط ورود پژوهشگران به فرآیند ارزیابی و انتشار دارا بودن حداقل پنج مقاله در پایگاه استنادی اسکوپوس است.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه هر پژوهشگر منتخب باید دادههای پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی و ۱۷۶ رشته طبقهبندی داشته باشد، تصریح کرد: طبق شرایط مشخص شده برای پژوهشگران ۲ لیست از پژوهشگران برتر پر استناد تا سال ۲۰۲۲ انتشار شده است.
فتحی با تاکید بر انتشار لیست نخست پژوهشگران برتر پر استناد تا سال ۲۰۲۱، خاطر نشان کرد: در لیست نخست پژوهشگران برتر پر استناد ۲ درصد برتر در تمامی رشتهها بر اساس تعداد استناد تا پایان سال ۲۰۲۱ بررسی شده که در این لیست نام سه نفر از پژوهشگران دانشگاه صنعتی کرمانشاه ذکر شده است.
وی با ذکر اسامی سه پژوهشگر برتر در لیست نخست منتشر شده، ادامه داد: این سه پژوهشگر از دانشگاه صنعتی استان کرمانشاه در بین پژوهشگران برتر شامل بهزاد قنبری دانشیار گروه آموزشی مهندسی علوم پایه، رضا همتی دانشیار گروه مهندسی برق و امین شهسواری گلدانلو استادیار گروه آموزشی مهندسی مکانیک است.
فتحی با اشاره به انتشار لیست دوم از اسامی پژوهشگران پر استناد، عنوان کرد: در این لیست اسامی ۲ درصد از پژوهشگران برتر پر استناد تنها در سال ۲۰۲۱ در حوزههای موضوعی مربوطه منتشر شده که در این لیست ۶ پژوهشگر از دانشگاه صنعتی استان کرمانشاه به عنوان پژوهشگران برتر دنیا معرفی شدهاند.
وی افزود: بهزاد قنبری، رضا همتی، امین شهسواری گلدانلو، شعیب خانمحمدی، غلامحسین روشنی، سجاد احمدیان ۶ پژوهشگر برتر پر استناد در دانشگاه صنعتی استان کرمانشاه بوده که نام آنها در بین ۲ درصد پژوهشگر برتر دنیا در سال ۲۰۲۱ آورده شده است.
نظر شما