۱۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۱۵

کشیش جورج حبیقه مطرح کرد؛

بنیاد فلسفه امام موسی صدر بر تکثر است

بنیاد فلسفه امام موسی صدر بر تکثر است

قائم مقام مرکز راهبان مارونی لبنان در نشست نقد و بررسی کتاب «فلسفه اصلاح در اندیشه امام موسی صدر» اثر سیده رباب صدر گفت: بنیاد فلسفه اجتماعی و سیاسی امام موسی صدر بر تکثر است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز مطالعات و تحقیقات امام موسی صدر در بیروت نشست نقد و بررسی علمی کتاب «فلسفه اصلاح در اندیشه امام موسی صدر» اثر سیده رباب صدر را برگزار کرد.

کتاب «فلسفه اصلاح در اندیشه امام موسی صدر» به قلم دکتر سیده رباب صدر تابستان سال ۱۴۰۱ برای نخستین بار به چاپ رسید و همزمان به صورت رایگان و الکترونیکی در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت.

نشست مورد اشاره با حضور کشیش جورج حبیقه، قائم مقام مرکز راهبان مارونی لبنان و محمد حسین بزی، نویسنده و مدیر عامل انتشارات الامیر و فؤاد الزین و جمعی از شخصیت‌های فرهنگی، دینی، سیاسی، اجتماعی و فکری و برخی نمایندگان احزاب و سازمان‌های دینی و انسانی برگزار شد. محور این نشست علمی، کتاب مذکور و اهمیت آکادمیک و مرجعیت آن در بحث‌های تئوریک درباره اندیشه امام صدر بود.

در آغاز سیده رباب صدر ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران در سخنانی کوتاه از همه برای حضور در این نشست، صمیمانه تشکر کرد و گفت: این کتاب در ابتدا یک پایان‌نامه دانشگاهی بود که با تشویق و حمایت دیگران، با وجود نگرانی‌هایی که داشتم، به کتاب تبدیل شد. من پس از سال‌ها تحقیق توانستم به واقعیت اندیشه انقلابی و عملی امام صدر پی ببرم و بدانم که او به راستی که انسانی الهی بود. همه ما تصمیم گرفتیم که این کتاب به صورت رایگان در اختیار همه است و برای فروش نیست.

فؤاد الزین که همزمان مسئولیت معرفی سخنرانان را نیز بر عهده داشت درباره نقاط تمایز امام صدر و نگاه ایشان در زمینه اندیشه دینی و اصلاح‌گرانه با هدف ساخت انسان هم‌یار (متکامل) سخن گفت و این‌که سیده رباب صدر چگونه این نگاه را در این کتاب گنجانده است.

کشیش جورج حبیقه نیز ضمن تشکر از مرکز امام صدر برای میزبانی این نشست‌های اندیشه‌ای، این کتاب را دایره المعارفی جذاب و روان برای مطالعه و جست‌وجو و مرجع ارزشمند بحث‌های مرتبط با تکثر و هم‌زیستی و گفت‌وگو نزد امام صدر دانست. وی همچنین تکثر را پایه فلسفه امام صدر و راه دستیابی به وجود و غنابخشی به مفاهیم انسانی نامید.

محمدحسین بزی نیز با بیان این‌که این کتاب با وجود فصل‌ها و موضوعات گوناگون تنها یک تیتر دارد و آن عبارت است از اصالت انسان گفت آن‌چه درباره این کتاب بسیار برایش جالب توجه بوده توان نویسنده در زمینه فهم اندیشه‌های عظیمی است که پروژه روشن‌گری و نهضت امام صدر بر آنها مبتنی بوده است.

کد خبر 5623001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha