۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۰:۲۸

عضو مجلس خبرگان رهبری:

مقام شفاعت یکی از شئون و منزلت حضرت معصومه(س) است

مقام شفاعت یکی از شئون و منزلت حضرت معصومه(س) است

قم- عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: یکی از شئون و منزلت حضرت معصومه (س) مقام شفاعت آن حضرت است و در زیارتنامه آن حضرت که از امام رضا (ع) نقل شده، می خوانیم یا فاطمه اشفعی لنا فی الجنه.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمد مهدی میرباقری شامگاه جمعه در مراسم شب رحلت شهادت گونه حضرت معصومه (س) که در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد اظهار داشت: یکی از شئون حضرت معصومه (س) مقام شفاعت آن حضرت است و در زیارتنامه حضرت معصومه (س) که از امام رضا (ع) نقل شده، آمده یا فاطمه اشفعی لنا فی الجنه، که این مقام شفاعت بسیار مهم است.

استاد حوزه علمیه قم افزود: مقام شفاعت در اختیار رسول الله است و در روایت داریم کار در صحنه قیامت بسیار سنگین می‌شود و همه اهل محشر به اضطراب می‌افتند و همه انبیا امت خود را به رسول الله ارجاع می‌دهند و حضرت همراه با جمعیت به سمت باب الرحمان می آیند که درب عام برای عبور همگان است.

آیت الله میرباقری گفت: شفاعت قیامت بعد از دستگیری در دنیا است و زمانی انسان‌ها وارد بهشت می‌شوند که از هرگونه بدی و زشتی پاک شده باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: طهارت در دنیا مقدمه شفاعت روز آخرت است و کسانی که در این دنیا با پیامبر همراه نمی‌شوند در آخرت نیز به شفاعت نمی رسند.

وی عنوان داشت: در روایتی آمده‌پیامبر (ص) فرمود شفاعت من برای اهل کبائر است و کسی که مرتکب گناه کبیره است او را بهشتی می‌کنم.

استاد حوزه علمیه قم گفت: کسی که اسلام غدیری دارد دین او مورد پسند خداوند است و مؤمن نسبت به گناه بی مبالات نیست هر چند در عین مراقبت ممکن است گناه کبیره ای از او سر بزند و این گناه لغزش اوست و شفاعت حضرت در روز محشر از این افراد برای رفع آلودگی‌ها است.

رسول‌الله می‌فرماید من افراد دارای گناهان کبائر را شفاعت می‌کنم

آیت الله میرباقری گفت: خیلی وقت‌ها ما در عقاید افراط و تفریط داریم، برخی از ادیان به این امر اعتقاد ندارند که گناهان بزرگ بخشیده می‌شود در حالی که رسول‌الله می‌فرماید من افراد دارای گناهان کبائر را شفاعت می‌کنم.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم اضافه کرد: وقتی پیامبر از مؤمنان شفاعت می‌کنند، به مؤمنین نیز اجازه شفاعت از چند نفر داده می‌شود تا از این مرحله سخت عبور کنند.

وی با بیان اینکه انبیا الهی در دنیا می‌بایست افراد را از آلودگی‌ها تطهیر کنند افزود: این کار سختی است و به همین دلیل خداوند از انبیا تعهد می‌گیرد و نبوت نیز به کسانی داده می‌شود که با محبت الهی مردم را هدایت می‌کنند و در این مسیر سختی‌های بسیاری را متحمل می‌شوند.

آیت الله میرباقری افزود: گاهی یک پیامبر ۹۵۰ سال صبر می‌کند تا فردی را که استعداد هدایت دارد به مسیر اصلی باز گردد و در ادامه دعا می‌کند تا مابقی از بین بروند.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: در قرآن در خصوص سختی‌های جنگ احد مواردی آمده که این سختی‌ها برای تطهیر بوده است و گاهی کار بر اطرافیان آنقدر سخت می‌شد که رها می‌کردند و از مسیر پیروزی خارج می‌شدند.

باید در این دنیا بهشتی شد تا بتوان وارد بهشت شد

وی عنوان داشت: انبیا دست ما را می‌گیرند و از همین دنیا ما را به وادی بهشت سوق می‌دهند که البته این مسیر آسان نیست و باید در این دنیا بهشتی شد تا بتوان وارد بهشت شد.

آیت الله میرباقری با بیان اینکه انبیای الهی می‌خواهند ما را در این دنیا به بهشت هدایت کنند افزود: انبیا در در این عرصه سختی‌های فراوانی متحمل می‌شوند که شب بیداری برای دریافت رزق الهی به امت از جمله آنان بوده و در وسط بلاها بودند و بهشت رفتن نیازمند تحمل سختی‌ها است.

کد خبر 5624529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha