به گزارش خبرنگار مهر، کلامالله صفری پیش از ظهر یکشنبه در جلسه «راهبران آموزش ابتدایی» استان اردبیل اظهار کرد: راهبران آموزشی و تربیتی از ارکان اصلی فرآیند یاددهی و یادگیری هستند و ضروری است از ظرفیتهای آنها در امر تعلیم و تربیت استفاده بهینه شود.
وی با تاکید بر اینکه تحول در آموزش و پرورش نوین نیازمند حضور فعال با برنامه و منظم راهبران آموزشی است، تصریح کرد: زیربنای توسعه هر کشوری از طریق آموزش و پرورش آن کشور نهاده میشود که ستونهای اصلی آن را باید در آموزش ابتدایی جستجو کرد.
مدیرکل آموزش به پرورش استان اردبیل به این اهمیت دوره ابتدایی اشاره کرد و گفت: بیتوجهی به این مقطع از تحصیل دانشآموزان، آثار زیانباری را در ابعاد مختلف بر پیکره پیشرفت و تعالی هر سرزمینی بر جای میگذارد.
صفری افزود: دوره ابتدایی یکی از دورههای با اهمیت در نظامهای آموزش و پرورش است چرا که زمینه و شرایط شکلگیری شخصیت و رشد همهجانبه افراد در این دوره فراهم میشود.
وی با بیان اینکه این دوره مناسبترین فرصت برای تحصیل و یادگیری است، خاطرنشان کرد: ضعف در آموزش ابتدایی منجر به ایجاد تأثیرات منفی بر دانشآموزان میشود چرا که آموزش ابتدایی رشد و نمو جنبههای مختلف کودک را در ارتباط با جامعه تعیین میکند.
صفری با بیان اینکه باید با استفاده از دانش روز و ایجاد مهارتهای پایدار در فنون آموزش، توسط راهبران آموزشی نسبت به گذشته اقدامات مؤثرتری انجام شود، اضافه کرد: برگزاری کارگاههای تخصصی و توانمندسازی برای معلمان دوره ابتدایی از ضروریات است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به اینکه راهبران آموزشی و تربیتی با ارائه خدمات مشاورهای از افت تحصیلی دانشآموزان جلوگیری میکنند، بیان کرد: حضور راهبران آموزشی در مدارس چند پایه نیز سبب میشود سطح مهارتهای حرفهای معلمان ارتقا یابد که این اقدام در ارتقای شاخصهای آموزش و پرورش تأثیرگذار است.
نظر شما