به گزارش خبرگزاری مهر از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، صالح بن سعید مَسَن در دیدار با سید رضا مرتضوی استاندار اظهار داشت: هیئت همراه ما جذب اصفهان شدند. اصفهان و مردمش بسیار زیبا هستند و میان دو کشور عمان و ایران دوستی و برادری حاکم است.
وی با بیان اینکه امیدواریم این دوستی در حوزه اقتصادی نیز شکل بگیرد، به فرصت سرمایه گذاری میان دو کشور اشاره کرد و ادامه داد: امید است منافع سرمایه گذاری و ارتباط اقتصادی به همه مردم کشور ما و ایرانیان برسد.
معاون وزیر صنعت، تجارت و توسعه سرمایه گذاری عمان ابراز داشت: ارتباط صمیمی و گرم مردم اصفهان برای ما بسیار لذت بخش بود و بی تردید این دیدارها ادامه خواهد داشت و در حوزه تجارت به اوج میرسد.
آقای مَسَن با اشاره به اینکه در این سفر با بسیاری از ظرفیتهای صنعتی اصفهان آشنا شدیم و در آینده مذاکرات آغاز خواهد شد، گفت: به دنبال ارتباط دو جانبه اقتصادی با اصفهان هستیم و از طرف دولت ما حمایت خوبی برای فعالیتهای اقتصادی وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: در جریان این سفر از نهضت صنعتی موجود در اصفهان آگاه شدیم، از تجربه شرکتها و شهرکهای صنعتی اصفهان استفاده کردیم و آماده سرمایه گذاری و توسعه ارتباط هستیم.
استاندار اصفهان نیز در این دیدار ورود معاون وزیر صنعت، تجارت و توسعه سرمایهگذاری کشور عمان و هیئت همراه به اصفهان را به فال نیک گرفت و اظهار داشت: ریشههای فرهنگی و ارتباطی میان دو کشور ایران و عمان بسیار مستحکم است و نوید دهنده توسعه ارتباط میان دو کشور در زمینههای مختلف را میدهد.
پشتیبانیهای لازم را برای شکلگیری روابط اقتصادی انجام میدهیم
سید رضا مرتضوی ادامه داد: از گذشتههای دور ایران نسبت به کشور دوست و برادر عمان، نگاه ویژه ای داشته و میدانیم کشور عمان یکی از کشورهای بسیار تأثیرگذار در منطقه است. این ارتباط خوب و عمیق میان دو کشور حاکی از روابط پایدار در آینده است.
وی خاطرنشان کرد: البته این رابطه خوب نتوانسته منجر به ایجاد روابط عمیق اقتصادی میان ایران و عمان باشد که امیدواریم بانگاه ویژه در هر دو کشور ارتباطات اقتصادی نیز اوج بگیرد. محبتی که در قلب مردم ما و مردم عمان است ناشی از روح ایمانی است که در قلب هر دو ملت وجود دارد. یکی از نویسندگان ایرانی جملهای بر این مبنا دارد: «پیوند ایمان از ژرفترین پیوندهاست.» ما میان خودمان و برادران عمانی چنین احساسی داریم.
مرتضوی ابراز داشت: اصفهان یک شهر موزه است و تمدن باشکوهی در این شهر و استان وجود دارد که میتواند میزبان خوبی برای گردشگران باشد. همچنین تواناییهای صنعتی، از جاذبههای این استان و ظرفیتهای حوزه بهداشت، سلامت و درمان از ظرفیتهای استان اصفهان است.
وی ادامه داد: اکثر مهمانان جمهوری اسلامی ایران پس از مراوده در تهران، به اصفهان سفر میکنند و ما از این میزبانی بسیار خوشحال هستیم. اگر بتوانیم ظرفیتی را فراهم کنیم که میان اتاقهای بازرگانی ایران و عمان ارتباطات گسترده و میزهای مشترکی شکل بگیرد میتوانیم به هدف توسعه ارتباطات دست یابیم.
استاندار تصریح کرد: ما بعنوان نماینده عالی حاکمیت قول میدهیم پشتیبانیهای لازم از این ارتباط را انجام دهیم و تلاش خواهیم کرد شرکتهای معتبر و فعال اصفهانی در حوزه اقتصادی فعال شوند. همچنین در حوزههای فرهنگی و گردشگری باتوجه به ظرفیتهای خوبی که در دو کشور وجود دارد میتوانند محورهای بعدی ارتباط باشند.
مرتضوی از ظرفیتهای ویژه اصفهان در حوزه سلامت و بهداشت سخن گفت و یادآور شد: استان اصفهان یکی از پایههای حوزه سلامت و درمان در کشور است و همین ظرفیت باعث شده مقصد گردشگران خارجی باشد.
وی برای پیشبرد اهداف اقتصادی میان اصفهان و عمان ابراز آمادگی کرد و گفت: حدود ۷۰ شهرک صنعتی در استان اصفهان فعال است. بعضی از این شهرکها تخصصی و در حوزههای خاص فعالیت میکنند. زیرساختهای خوبی در این شهرکها دیده شده که میتواند میزبان هیئتهای خارجی باشند.
استاندار اصفهان گفت: استان اصفهان قطب تولیدات کالاهای مرتبط با ساختمان در کشور است که میتوانیم در سفرهای بعدی شرایطی را فراهم کنیم تا از برخی شرکتهای فعال این حوزه بازدید انجام شود. البته در حوزه تولیدات غذایی و لبنی استان اصفهان در کشور پیشتاز است که همه این ظرفیتها میتواند برای توسعه ارتباط میان اصفهان و عمان تأثیرگذار باشد.
به گزارش مهر، سفر یک روزه هیئت تجاری صنعتی عمان به اصفهان، با هدف آشنایی با ظرفیتهای تجاری و صنعتی استان و نشست با فعالان اقتصادی و بازدید از چند واحد تولیدی وشهرک علمی تحقیقاتی استان، انجام شد.
نظر شما