۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۵۵

راهیار منطقه‌ای شمالغرب در بنیاد هدایت مطرح کرد؛

نقش آفرینی بانوان تبیین‌گر در احیای فرهنگ اسلامی

نقش آفرینی بانوان تبیین‌گر در احیای فرهنگ اسلامی

اردبیل- راهیار منطقه‌ای شمال غرب کشور در بنیاد هدایت گفت: بانوان فعال و تبیین گر مسائل فرهنگی در «مهرواره بانور» بر حل مشکلات محلات و خانواده‌ها مصمم هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام یاسین حسن زاده ظهر دوشنبه در دومین جلسه ستاد استانی «مهرواره بانور» که در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی اردبیل برگزار شد، در سخنانی تمدن اسلامی را مقدمه ظهور عنوان و اظهار کرد: به فرموده مقام معظم رهبری اگر تمدن اسلامی محقق شود راههای اصلی ظهور حضرت موعود (عج) طی خواهد شد.

وی با اشاره به فرارسیدن ایام فاطمیه، از حضرت زهرا (س) به عنوان اولین مجاهد عرصه تبیین یاد کرد و افزود: حضرت فاطمه زهرا (س) با حضوری مقتدرانه در جامعه و با کمال وقار و متانت به ایراد خطبه فدکیه پرداخته و از ولایت و امامت حضرت علی (ع) دفاع کرد.

دبیر بنیاد هدایت شمالغرب کشور  تاکید کرد: اگر بخواهیم بانویی فاخر، مقدس و تراز اسلامی را به دنیا معرفی کنیم حضرت زهرا (س) برترین الگو برای معرفی بانوی نمونه اسلام است که با تبیین گری در دفاع از مقام امامت جان خود را فدای اسلام کرد.

نقش آفرینی بانوان تبیین‌گر در احیای فرهنگ اسلامی

بانوی تبیین گر نباید به مسائل جامعه بی تفاوت باشد

وی بر ضرورت عدم بی تفاوتی نسبت به مسائل جامعه تاکید کرد و گفت: در عصر کنونی و در موقعیتی که دشمن در صدد وارونه جلوه دادن حقایق است و در این امر از عنصر تاثیرگذار زن استفاده می کند، بایستی بانوان کنشگر و فعال فرهنگی، اجتماعی از هر طیف و تشکلی در ایفای رسالت و نقش زنان در احیای فرهنگ ایرانی، اسلامی و نیز تلاش برای حل مسائل و مشکلات خانواده، محلات و جامعه فعالانه وارد میدان شوند.

دبیر بنیاد هدایت شمالغرب کشور هدف از اجرای «مهرواره بانور» را تلاش برای احصای توانمندی بانوان در بخش های مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، اشتغال، کارآفرینی و ثبت مسائل محلات عنوان کرد و افزود: در مهرواره بانور تلاش بر این است که با نهادینه کردن ولایت و امامت در جامعه، نقش آفرینی بانوان به عنوان بازوان توانمند در امور فرهنگی را بیش از پیش پررنگ کرد.

حجت الاسلام حسن زاده گفت: متاسفانه تاکنون ظرفیت فرهنگی مساجد و مراکز فرهنگی به نحو شایسته مورد استفاده قرار نگرفته است لذا در «مهرواره بانور» سعی می کنیم این غفلت را جبران کرده و بانوان فعال مسجدی، شریکه الامامان و دیگر بانوان فعال اجتماعی را گردهم بیاوریم و مسائل و مشکلات محلات در مناطق مختلف را به همت بانوان حل کنیم.

وی بازطراحی و ایجاد جذابیت در فعالیت های فرهنگی را لازمه جذب حداکثری بانوان در «مهرواره بانور» عنوان کرد و گفت: در فرصت باقیمانده برای ثبت نام تا ۹ آذرماه باید با تبلیغ حداکثری در ادارات و نهادهای فرهنگی و تشکل های بانوان، مشارکت اقشار مختلف بانوان در این مهرواره را افزایش داد.

نقش آفرینی بانوان تبیین‌گر در احیای فرهنگ اسلامی

اردبیل جزو ۵ استان برتر کشور

در ادامه حجت الاسلام محمد صادق قاسمی، راهیار و دبیر «مهرواره بانور» استان اردبیل در سخنانی به ارائه گزارش اجمالی از استقبال بانوان استان اردبیل از «مهرواره بانور» پرداخت و گفت: در طول ۴ ماه که «مهرواره بانور» همزمان با سراسر کشور در استان اردبیل آغاز شده، یک هزار و ۷۰۰ نفر از بانوان استان در این مهرواره ثبت نام کردند.

وی با بیان اینکه استان اردبیل در بین ۵ استان برتر کشوری در «مهرواره بانور» قرار دارد، افزود: بخشی از موضوعاتی است که بانوان می توانند در حل آن مسائل نقش آفرینی کنند که این موارد شامل حل مسأله های مربوط به ازدواج و تشکیل خانواده، اقتصاد در خانواده، روابط زوجین، سبک زندگی اسلامی، فرزندآوری، سلامت در خانواده و فرزند پروری می‌شود.

حجت الاسلام قاسمی به آخرین مهلت ثبت نام در «مهرواره بانور» اشاره کرد و افزود: بانوان می‌توانند تا تاریخ ۹ آذرماه با مراجعه به سایت مهرواره بانور و یا ارسال عدد یک به ۵۰۰۰۱۷۵ مسئله مورد نظر خود را انتخاب و ثبت نام کنند.

کد خبر 5637150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha