به گزارش خبرنگار مهر، جواد روحانی صبح سه شنبه در مراسم توزیع بستههای نوشت افزار به دانش آموزان اتباع با نیازهای ویژه در دبستان اندیشه مشهد اظهار کرد: در حال حاضر در خراسان رضوی، هزار و ۸۰۹ دانش آموز اتباع با نیازهای ویژه وجود دارند که از این تعداد ،۵۲۰ نفر در مدارس استثنایی تحصیل میکنند و حدود هزار و ۳۳۶ دانش آموز تلفیقی فراگیر در گروههای نابینا، ناشنوا، جسمی حرکتی از خدمات آموزش و پرورش استثنایی بهرهمند هستند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی بیان کرد: در مرکز آموزشی اندیشه حدود ۱۴۰ دانش آموز دختر با نیاز ویژه ذهنی، تحصیل میکنند.
وی افزود: در ناحیه یک مشهد بیشترین تراکم دانش آموزی اتباع وجود دارد و تمامی دانش آموزان از خدمات مشاورهای، توانبخشی، آموزشی و پرورشی بهرهمند هستند که این خدمات در استان خراسان رضوی بی نظیر است و باوجود بالاترین جمعیت دانش آموزی اتباع در استان نسبت به کل کشور، بهترین خدمات به این عزیزان ارائه میشود.
تمایزی بین دانش آموزان مهاجر و ایرانی نیست
در ادامه زراعتی، مسئول اداره سیاسی و روابط بین الملل اداره اتباع و مهاجرین خارجی استانداری نیز در این مراسم اظهار کرد: در آموزش و پرورش تمایزی بین دانش آموزان مهاجر و ایرانی نیست.
مسئول اداره سیاسی و روابط بین الملل اداره اتباع و مهاجرین خارجی استانداری افزود: یکی از اصلیترین حقوق کودکان تحصیل و آموزش است و طبق شاخصهای بین المللی ۶۰ درصد از دانش آموزان مهاجر و پناهنده در دنیا امکان دسترسی به خدمات آموزشی را دارند و یک سوم از مهاجرین شانس ادامه تحصیل در مقطع متوسطه را دارا هستند.
گفتنی است؛ بستههای لوازم تحریر و کوله پشتی به ارزش ده میلیون ریال با همکاری اداره اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی، اداره کل آموزش و پرورش استان و مدیر ارشد امور حمایتی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان مشهد به دانش آموزان اتباع با نیازهای ویژه مدارس استثنایی ناحیه یک مشهد اهدا شد.
نظر شما