به گزارش خبرنگار مهر، محمود کناررودی دبیر همایش سراسری کانونهای وکلای دادگستریهای ایران صبح چهارشنبه در این همایش، با بیان اینکه برخورداری از حق دفاع مستقل با چالشهای بسیاری در طول سالها روبرو بوده است، گفت: برخی از این چالشها شامل تهیه و تدوین، تصویب و اجرای آئین نامه لایحه قانونی استقلال، تصویب قانون مجوزهای کسب و کار، طرح تصویب نمایندگان حقوقی شرکتها و اشخاص حقوقی بوده است.
وی ادامه داد: خشونت ورزی لفظی و فیزیکی علیه وکلای دادگستریها، فقدان امنیت جانی و روانی وکیل و تبلیغ علیه وکلای دادگستری در رسانهها، وجود مؤسسات غیرمجازی حقوقی و موازی کاری در کارکرد این نهاد نیز از دیگر مشکلات و چالشها بوده است
وی افزود: امیدواریم هر چه سریعتر قوانین غیراستاندارد در مجلس اصلاح شود و تصویب آئین نامهای که بخشی از مواد آن رکن استقلال وکیل و کانون وکلا را نشانه گرفته است با توجه به جایگاه داخلی و بین المللی کانون وکلا از جمله درخواستها است.
کناروردی یادآور شد: تحقق آرمانهای قانون اساسی از طریق دسترسی به وکیل مستقل تضمین کننده حقوق قانونی شهروندان به شمار میرود و باید بستر مناسبی برای دفاع از حقوق عامه با وجود وکیل مستقل فراهم شود.
دبیر همایش سراسری کانون وکلای دادگستریهای ایران تصریح کرد: این کانون برای بهره مندی تمامی شهروندان برای دفاع برابر تمام تلاش و اهتمام خود را به کار خواهد بست.
جعفر کوشا رئیس کانون وکلای ایران نیز با بیان این که در جرایم سازمان یافته و مهم وکلا مورد اعتماد باید حضور داشته باشند، گفت: تقسیم بندی وکلا نوعی تبعیض محسوب میشود زیرا کانون وکلا مورد تائید نظام اسلامی است.
وی با اشاره به قانون پیشرفته و مترقی اساسی در جمهوری اسلامی ایران گفت: در چنبره قضا و قضاوت نیازمند استقلال برای اعمال و اجرای عدالت هستیم زیرا طبق سیره ائمه و رسول اکرم (ص) اسلام دینی کارآمد و پویا به شمار میرود.
وی گفت: برای کشف حقیقت باید کشف جرایم کرد و تسلط و کشف نیازمند علم دارد و شغل نهاد وکالت متمایز از دیگر است.
نظر شما