به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام ناصر رفیعی در محفل معارفی حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته بسیج، ایمان و اعتقاد را مهمترین ویژگی بسیجیان توصیف کرد و اظهار داشت: شجاعت و مقاومت بسیج در مقابله با دشمنان، صبوری و استقامت، کارآمدی و تلاش، کمتوقعی، پرکاری و درعینحال بردباری از برجستهترین ویژگیهای شجره طیبه بسیج است.
وی با اشاره به اینکه قطعاً دفاع از تفکر صحیح، هزینههایی را به دنبال دارد، خاطرنشان ساخت: همانطور که اهلبیت عصمت و طهارت علیهمالسلام در دفاع از تفکر ناب الهی هزینههایی را متحمل شدند، بسیج نیز بهعنوان شجره طیبه باقدرت، تحمل، بردباری و صبر در قضایا از همه بحرانها عبور خواهد کرد.
این کارشناس مذهبی با تأکید بر اینکه اگر نهاد مقدس بسیج ضربهای ببیند، مردم ضربه خواهند دید، یادآور شد: بسیج نیرویی مردمی است که در صحنههای مختلف سیل، زلزله، آتشسوزی و… حاضر درصحنه خدمترسانی به آحاد مختلف اجتماعی است؛ هیچگاه نباید از امواج گسترده تبلیغات دشمنان اسلام برای انحراف جوانان و فرزندان سرزمینمان غافل باشیم.
حجتالاسلام رفیعی در بخش دیگری از سخنان خود و در ادامه جلسه تفسیر آیات الهی، به آیه ۲۴۶ سوره بقره اشاره کرد و اذعان داشت: آیه شریفه ۲۴۶ سوره بقره به زمان بعد از حضرت موسی (ع) که بنیاسرائیل دچار تشتت و آوارگی شده و در جنگ شکستخورده بودند، اشاره دارد.
وی با بیان اینکه آیات الهی به ارسال پیامبری از سوی خدا برای رهایی قوم یهود از تشتت و دودستگی اشاره میکند، خاطرنشان ساخت: خداوند متعال جوان رشید، شجاع و قوی به نام طالوت که چوپانی میکرد را برای فرماندهی پیش روی قوم بنیاسرائیل قرارداد و آن را به حضرت اشموئیل پیامبر قوم یهود معرفی کرد.
عضو هیئتعلمی جامعةالمصطفی ضمن اشاره به ادامه آیه شریفه ۲۴۷ سوره بقره، با تصریح بر اینکه ملاک اداره کشور شهرت و پول نیست و مدیر یک کشور باید عالم، شجاع و قوی بوده، تحلیل داشته باشد، اظهار داشت: خداوند متعال وقتی طالوت را بهعنوان فرمانده رهنمون ساخت؛ قوم بنیاسرائیل بهانهتراشی کرده، پیامبرشان را سرزنش کردند که چرا چوپان بیپول را برای فرماندهی ما برگزیدهای درحالیکه ما خودمان شایستهتر از اوییم!.
حجتالاسلام رفیعی به عدم ارتباط توانمندی مدیریت با شغل، جایگاه اجتماعی، چهره و ثروت اشاره کرد و اظهار داشت: حضرت اشموئیل در مقابل ایرادات و بهانهتراشیهای قوم یهود برای فرماندهی طالوت میفرماید؛ «قَالَ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَاهُ عَلَیْکُمْ وَزَادَهُ بَسْطَةً فِی الْعِلْمِ وَالْجِسْمِ وَاللَّهُ یُؤْتِی مُلْکَهُ مَنْ یَشَاءُ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ» خداوند او را برگزیده و در دانش و توانایی و قوت جسم فزونی بخشیده، و خدا ملک خود را به هر که خواهد بخشد، که خدا به حقیقت توانگر و داناست.
وی با تأکید بر اینکه بر اساس آیات الهی رهبر جامعه و مدیر توانمند باید آراسته به دو ویژگی بارز علم و شجاعت باشد، خاطرنشان ساخت: امام خمینی (ره) از همان سال ۱۳۴۲ مبتنی بر اندیشه حکومت اسلامی با علم، تدبیر و شجاعت در مقابل رژیم منحوس پهلوی ایستادگی و به پشتیبانی ملت دودمان شاهنشاهی را از کشور ایران برچیدند.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد: در این اوضاع نابسامان تحمیلی عدهای به فکر تغییر حکومت افتادهاند! درحالیکه هیچ اندیشه و طرحی نداشته، حتی به نخستین الزامات تغییر حکومت که وجود رهبر عاقل، شجاع، طراح و با برنامه است، دقت ندارند و نمیدانند که با آدم کشتن، آتشزدن، تخریب اموال مردم و ایجاد ناامنی نمیتوان حکومتی را تغییر داد و بر مردم حکومت کرد.
حجتالاسلام رفیعی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر اینکه دیکتاتور کسی است که ظرفیت و شایستگی نداشته، سخنپذیر نیست، اظهار داشت: دیکتاتور فردی چون رضاخان قلدر است که با زور، بیسوادی و کودتا و حمایتهای بیگانگان خود را بر سرزمین ایران تحمیل و اداره کشور را در دست گرفت.
نظر شما