به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، در ابتدای این نشست حجت الاسلام دکتر ساداتی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت مدرس ضمن تشکر از حضور اعضای هیات علمی دانشگاه در اولین نشست شورای مرکزی خانه گفتگوی آزاد، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را از منویات مورد تاکید مقام معظم رهبری در طول سالیان مختلف عنوان و خاطر نشان کرد: در این راستا دانشگاه تربیت مدرس به عنوان مولود انقلاب اسلامی، باید سرآمد و حتی قطب و الگویی برای سایر دانشگاه های کشور باشد.
ساداتی نژاد نعمت تشکیل حکومت دینی در قاموس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از موهبات الهی دانست و افزود: آنهایی که دل در گرو انقلاب اسلامی و رشد و پیشرفت کشور در عرصه های مختلف را دارند، باید در جهت رسیدن به آن و رفع مشکلات مسیر، به ارائه طرح و پیشنهاد پرداخته و ایده پردازی کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت مدرس ابلاغ پیشین و تاکید اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر تاسیس خانه گفتگوی آزاد را پیش برنده ی این مسیر دانست تا از این طریق و با برگزاری نشست های هم اندیشی و جلسات مختلف گفتگوهای آزاد، باب اندیشه را در میان جریانات اخیر باز نگه داشت.
حجت الاسلام ساداتی نژاد افزود: دعوت از اعضای هیات علمی دانشگاه با نگرش های مختلف در این نشست به عنوان شورای مرکزی را در همین راستا تعریف کردیم، تا از طریق شور و مشورت با آنان، بتوانیم ذیل دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی، کمیته هایی با موضوعاتی متنوع و مبتلابه دانشگاهیان را تشکیل داده و مسیر اندیشه را در خانه گفتگوی آزاد پیگیری کنیم.
وی در ادامه ضمن طرح نمونه پرسش هایی که در جامعه وجود دارد، اعضای شورای مرکزی را به تامل پیرامون این مسائل دعوت نمود تا با تمرکز روی آنها و جستجوی راه حل و ارائه پیشنهاد، محصول هم اندیشی استادان را به بخش های مختلف نظام منتقل نموده و کمکی برای ارتقاء مسیر رو به رشد کشور باشیم.
در ادامه دکتر فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه تربیت مدرس، ضمن تشکر از دفتر نهاد جهت برگزاری این جلسه و پیگیری برگزاری نشست های هم اندیشی استادان خاطرنشان کرد: رشد همه جانبه ی دانشگاه و در سطح کلان تر پیشرفت و ارتقای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، فریضه ای اساسی هست که هیچ کدام از طیف های مختلف فکری دانشگاه در آن تردیدی نداریم و هدف اساسی همه ی دانشگاهیان است.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفتگوی آزاد و هم اندیشی را از ویژگی های اصلی دانشگاه که محل اندیشه و تفکر هست برشمرد و تصریح کرد: مطلوب است بخش های مختلف دانشگاه ذیل خانه گفتگوی آزاد، با یکدیگر هم اندیشی نموده و محصول آن را به همراه پیشنهادات کاربردی جمع بندی کرده و ارائه دهند.
فرهاد دانشجو ایجاد کمیته های تخصصی با موضوعات مختلف در زیرمجموعه شورای مرکزی خانه گفتگوی آزاد را مورد تاکید قرار داد.
در ادامه نشست که با حضور بیش از ده عضو هیأت علمی دانشگاه با سلایق فکری مختلف برگزار شده بود، اعضای هیات علمی حاضر در جلسه، ضمن استقبال از اهتمام دانشگاه در تاسیس خانه گفتگوی آزاد، آن را اتفاق فرخنده ای دانسته و هر یک به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود پیرامون جریانات اخیر و مسائل مختلف دانشگاه و کشور پرداختند.
نظر شما