۶ آذر ۱۴۰۱، ۲۱:۳۶

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور:

مجموعه‌های گلخانه‌ای برای کسب و کارهای کوچک احداث می‌شود

مجموعه‌های گلخانه‌ای برای کسب و کارهای کوچک احداث می‌شود

زنجان-رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور گفت: مجموعه‌های گلخانه‌ای برای کسب و کارهای کوچک احداث می‌شود و تجهیزات اولیه مثل سازه گلخانه در اختیار واحدها قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجعفر صدیق‌دامغانی‌زاده، شامگاه یکشنبه در جلسه توسعه اقتصاد دیجیتال استان زنجان به موضوع وام ۵ میلیارد تومانی برای شتاب‌دهنده‌ها اشاره کرد و گفت: برای سرمایه‌گذاری در این حوزه باید موضوعاتی مثل ریسک سرمایه‌گذاری در پرداخت تسهیلات نیز مورد توجه قرار گیرد که توافقاتی در این زمینه انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات از طریق بانک‌ها در فرآیند سرمایه‌گذاری برای شتاب‌دهنده‌ها زمان‌بر است، اظهار کرد: تلاش داریم تا بخشی از منابع مالی آن را از طرق دیگر تأمین کنیم تا کار را شروع کنند و هدف این است که کار سریع‌تر پیش رود.

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات با تأکید بر اینکه باید روی مدل‌های تأمین مالی کار کنید، بیان کرد: برای خرید محصولات تولیدی شرکت‌های پارک‌ها باید مذاکراتی را با بخش‌های مختلف از جمله صنایع انجام دهید.

وی با اشاره به بازدید از بزرگترین گلخانه کشور در استان زنجان و اطمینان‌بخشی از موفقیت این گلخانه، ابراز کرد: در این گلخانه‌ها تولیدات به دست خود تولیدکنندگان به فروش می‌رسد و این یک کار موفقیت‌آمیز است.

این مسئول به احداث یک مجموعه گلخانه ۶۰ آزمایشگاهی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۵ گلخانه را انتخاب کردیم که تجهیزات مورد نیاز آن را تأمین و در واحد به امانت می‌گذاریم و چنانچه کار موفقیت آمیز بود، با پرداخت تسهیلات، این طرح را توسعه می‌بخشیم.

صدیق‌دامغانی‌زاده تصریح کرد: در حال ایجاد شبکه‌ای از گلخانه‌های هوشمند هستیم که در آن‌ها فقط به اقداماتی مثل نصب سنسور بسنده نشده بلکه مجموعه‌ای فعالیت‌ها مثل تأمین نشاء، گیاه‌پزشکی، آزمایشگاه و سایر موارد را پیش‌بینی کردیم و در واقع در این مجموعه نرم‌افزارهای کلان، مالکیت و مدیریت ایجاد و خدمات را از واحدهای مستقر دریافت می‌کنیم.

وی ادامه داد: مجموعه به این صورت خواهد بود که ۸ یونیت ۶۴ متری اتوماسیون شده مستقر شود و این مجموعه به یک زمین ۵۰۰ متری نیاز دارد، سرمایه مربوط به زمین و سازه را ما تأمین می‌کنیم و اگر گلخانه را برای کسب و کار خانه‌ای در اختیار یک خانواده قرار دهیم سالانه بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان می‌تواند درآمد داشته باشد.

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات تأکید کرد: برای ایجاد یک فرآیند صحیح باید یک نرم‌افزار حاوی اطلاعاتی مثل نحوه و میزان کشت محصولات آبی و دیم، متوسط بهره‌وری، مصرف انرژی و سایر موارد داشته باشیم تا بتوانیم به مدیریت استان کمک کنیم.

کد خبر 5641646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha