امیر حسین قزوینیان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه طرح استاندارد سازی سامانههای گرمایشی مدارس در سراسر استان سمنان به خوبی در دست اجرا است، تاکید کرد: این طرح از سال ۹۲ آغاز و طرح سه هزار و ۴۲۵ کلاس درس را که نیازمند تغییر سیستم بخاری نفتی به گازی بود، شناسایی شده است تا بتوانیم بهترین تجهیزات را در این مدارس اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه در سال ۹۹ بخاریهای نفتی از سطح استان کاملاً جمعآوری شدند و سیستمهای جایگزین آنها در سراسر مدارس استان سمنان اجرایی شد، تاکید کرد: مدتها است که هیچ بخاری نفتی در هیچ کلاس درس استان وجود ندارد.
سرپرست نوسازی مدارس استان سمنان با بیان اینکه در حال حاضر سه هزار و ۱۴۹ کلاس درس به صورت ۱۰۰ درصد در قالب ۵۵۴ پروژه استاندارد سازی شده است، تاکید کرد: برای ۲۰۳ کلاس درس نیز استاندارد سازی تجهیزات در دست اجرا است و به زودی به پایان خواهد رسید.
قزوینیان با بیان اینکه تجهیز و استاندارد سازی مدارس استان سمنان به لوازم گرمایشی مناسب در مجموع ۹۸ درصد طرح پیشرفت داشته است، تاکید کرد: تنها دو درصد یا ۷۳ کلاس درس در استان باقی مانده که آن هم در صورت تأمین اعتبار میتوانیم شرایط را برای این کلاسهای درس بهبود ببخشیم.
وی با بیان اینکه چند روش برای تأمین گرمای مورد نیاز کلاسهای درس استان سمنان وجود دارد که نخستین آنها اجرای سیستم موتورخانه است که برای مدارس بزرگ مقیاس با جمعیت دانش آموزی بالا انجام میشود، تاکید کرد: برای مدارس با جمعیت کمتر و کلاس کمتر نیز سیستم پکیج کار شده و برای مدارس که بسیار کوچکتر باشند بخاری هرمتیک کاملاً استاندارد و دارای تاییدیه شرکت گاز، نصب و راه اندازی شده که به صورت دورهای کنترل میشوند.
سرپرست نوسازی مدارس استان سمنان با بیان اینکه ۷۳ کلاس درس باقی مانده نیز عمدتاً مدارس قدیمی با استیجاری و همچنین کلاسهای کانونها و هنرستانها با تجمع و تراکم اندک دانش آموزان است، تاکید کرد: عمده این مدارس ما بسیار قدیمی هستند اگر هم باقی مانده باشند تا جایی که توانستهایم کنترلهای لازم را صورت دادهایم.
قزوینیان بیان کرد: تلاش برای تأمین اعتبار این کلاسها صورت گرفته است اما اولویت ما با راه اندازی کلاسهای درس است و بازهم امیدواریم که در صورت تأمین اعتبار لازم بتوانیم برای این کلاسها نیز بخاری هرمتیک نصب کنیم.
نظر شما