به گزارش خبرنگار مهر، مسعود حق لطفی مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با اشاره به پروژه شهید بروجردی گفت: این پروژه رینگ جنوبی تهران است و از سال ۱۳۹۳ استارت خورده و در آیندهای نزدیک میتوان ۴ کیلومتر آنرا تکمیل کرد.
وی ادامه داد: این اتوبان به سمت اتوبان الغدیر میآید و تا تقاطع بهار ادامه دارد و به اتوبان یادگار امام میسرد.
حق لطفی اظهار کرد: از آزادگان تا الغدیر دارای ۵ تقاطع غیر همسطح و ۱۱ پل وجود داشت و با رفع معارض ملکی ۴ کیلومتر آن به بهره برداری میرسد و پیش بینی میشود که در بهمن یا اسفند ماه قطعه اول اتوبان به بهره برداری میرسد.
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه در این پروژه ۱۵ هزار متر مربع پل ساخته شده است گفت: حدود ۱ میلیون و ۸۰ هزار خاک برداری صورت گرفته که ۵۰ هزار متر مربع آن باقی مانده و هزار و ۴۴۰ شمع داشته در این پروژه پیش بینی شده که ۶۶ مورد آنکه در یکی از معارضان است باقی مانده است.
وی با اشاره به دیوارسازی گفت: حدود ۳۱ هزار متر مربع دیوارکشی وجود داشته که ۵ هزار متر باقی مانده است.
حق لطفی با بیان اینکه کل پروژه ۵ کیلومتر است و با اشاره به روند پیشرفت فیزیکی پروژه گفت: حدود ۸۵ درصد کل پروژه پیشرفت داشته است.
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه مسیر شرق تهران بزرگراه شهید شوشتری است گفت: از یادگار امام تا اتوبان ساوه ناتمام مانده بود که این مسیر به ۳ بخش تقسیم میشود که قطعه اول از آزادگان تا اتوبان ساوه و تقاطع بهار به طول ۵ کیلومتر باقی مانده بود که قطعه اول آن به طول ۴ کیلومتر آغاز شده است و حدود ۸۵ درصد آن پیش رفته است و اگر معارضان ملکی آن حل شود تا آخر امسال میتوان این پروژه را افتتاح کرد.
وی ادامه داد: قطعه دوم به طول یک کیلومتر از پل الغدیر تا تقاطع بهار نیز درحال اجرا است و ۱۰ درصد پیشرفت داشته است و پیش بینی میشود دهه فجر سال آینده این قطعه نیز به بهره برداری برسد.
حق لطفی تصریح کرد: از داخل پادگان جی و میدان فتح کار عمرانی آغاز شده است و در یک برنامه زمانی ۳۶ ماهه امیدواریم ۹ کیلومتر را تحویل شهروندان دهیم البته فعالیت خود را به سمتی میبریم که وقتی هر قطعهای آماده شد آنرا به شهروندان تحویل دهیم.
وی با اشاره به اعتبار پروژه برای تکمیل پروژه گفت: قطعه اول حدود ۳۰۰ میلیارد تومان و ۴۰۰ میلیارد تومان برای قطعه دوم است و مجموعه اعتباری برای شاخه غربی تهران حدود هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از پادگان جی تا محدوده زرند است و پیش بینی میکنیم در طول ۳ سال به ۳ هزار میلیارد تومان احتیاج داشته باشیم.
نظر شما