به گزارش خبرنگار مهر، عیسی مدانلو ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه هفدهمین جشنواره تلاوتهای مجلسی روز جمعه در قائمشهر برگزار میشود، اظهار داشت: سه قاری برتر مازندران به مرحله کشوری اعزام خواهند شد.
مدانلو با اعلام اینکه تلاوتهای برتر با آرای مردمی انتخاب میشوند، یادآور شد: رقابتهای استانی با حضور ۱۱۷ قاری در ۹ منطقه برگزار شد و ۲۴ داور ممتاز، ۱۲ برگزیده را راهی مرحله نیمه نهایی کردند.
وی اضافه کرد: با برگزاری مرحله نیمه نهایی، هفت قاری برای مسابقات نهایی هفدهمین دوره تلاوتهای مجلسی مازندران برگزیده شدند.
دبیر رقابتهای استانی هفدهمین جشنواره ملی تلاوتهای مجلسی در مازندران با بیان اینکه این رویداد قرآنی به صورت زنده از شبکه طبرستان و شبکه قرآن سیما پخش میشود، خاطرنشان کرد: در روز جمعه سه قاری برتر که با رأی داوران و مردم انتخاب خواهند شد به مرحله کشوری اعزام میشوند.
مدانلو با اشاره به اینکه در حین برگزاری جشنواره برگههای رأی بین حاضرین توزیع میشود تا به قاری مورد نظر خود رأی دهند، گفت: همچنین شمارهای از طریق سیمای استانی اطلاع رسانی میشود تا آرای غیرحضوری مردم نیز لحاظ شود.
وی یادآور شد: استان مازندران در هفدهمین جشنواره ملی تلاوتهای مجلسی، ۵ سهمیه دارد که شامل ۳ برگزیده استانی و ۲ برگزیده ملی سال گذشته است.
معرفی داوران جشنواره
رئیس کمیته داوران هفدهمین جشنواره تلاوتهای مجلسی مازندران از انتخاب هشت داور مرحله نهایی این دوره از جشنواره خبر داد.
روح الله حیدری با اشاره به برگزاری هفدهمین دوره جشنواره تلاوتهای مجلسی مازندران به میزبانی شهرستان قائم شهر، گفت: با عنایت به اهمیت این جشنواره و با تأیید ستاد برگزاری محتوایی و اداره امور قرآن و عترت اداره کل تبلیغات اسلامی استان، دو نفر از اساتید به عنوان مسئول کمیته فنی و نظارت و همچنین ۸ نفر از اساتید و داوران ملی و منطقهای به همراه مردم مازندران، داوری این دوره از جشنواره را انجام میدهند.
وی با اعلام اینکه قاری ممتاز بین المللی استاد حمید شاکرنژاد از مشهد مقدس رئیس هیئت داوران این دوره از جشنواره است، افزود: قاری ممتاز بین المللی استاد داوود جعفری از تهران نیز به عنوان ناظر هیئت داوران در این دوره از رقابتها انتخاب شده است.
رئیس کمیته داوران هفدهمین جشنواره تلاوتهای مجلسی مازندران با اشاره به اینکه استاد محمد بادپا از تهران مسئول کمیته فنی داوران است، یادآور شد: هیئت داوران این دوره را اساتید حبیب الله غفاری، سید احمد میریان، مجید آهنگری، مصطفی قاسمی، روح الله حیدری، جعفر ملک پور و علی عظیمی تشکیل میدهند.
حیدری خاطر نشان کرد: تفاوت این مسابقات با سایر مسابقات قرآنی کشور در نوع برگزاری آن است که قاریان علاوه بر آرا داوران با رأی مستقیم مردم نیز قضاوت میشوند و با تجمیع آرا، نفرات برگزیده به مرحله کشوری راه پیدا میکنند.
نظر شما