به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی پور عصر شنبه در جلسه شورای سیاستگذاری کشاورزی با اشاره به اینکه هر سال تن کشاورزان از فروش و بارزگانی محصولات می لرزد، گفت: کشاورز و باغدار نگران فروش محصولات هستند.
وی با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ نوع برنج در استان تولید میشود، گفت: هرچند کیفیت محصولات با ارقام خارجی متفاوت است اما در استان به فروشنده برنج هندی تبدیل شدیم.
وی بر لزوم عملیاتی شدن الگوی کشت تاکید کرد و گفت: برای فروش و بازرگانی محصولات کشاورزی باید تلاش کنیم و اگر برنامه درستی داشته باشیم، کشاورز با ما همراهی خواهد کرد.
حسینی پور اصلاح الگوی کشت را از نظر کمیت و کیفیت به نفع کشاورز دانست و گفت: وقتی میزان تولید و کیفیت محصول با اجرای الگوی کشت بهتر شود، کشاورزان استقبال بیشتری خواهند کرد.
استاندار مازندران اجرای الگوی کشت را سیاست کلی کشور دانست و گفت: هر استانی بتواند در اجرای طرح سیاستگذاری دقیقی انجام دهد، آن استان از امکانات بیشتری برخوردار خواهد شد.
وی با اظهار اینکه همه ما در عقب ماندگی اجرای الگوی کشت مسئول هستیم، گفت: امروز تکنولوژی و دانش بنیان حرف اول را میزند و باید بهترین و فاخرترین محصولات در استان مازندران تولید شود و کسی حق ندارد جلوی تولید دانش بنیان مانع ایجاد کند.
استاندار مازندران سیاست اصلی جهاد کشاورزی را اصلاح الگوی کشت دانست و گفت: یکی از مهمترین مؤلفههای توسعه اقتصادی روستاها الگوی کشت است و باید با تفکر جهادی دهه اول انقلاب این طرح را در روستاها عملیاتی کنیم.
وی اصلاح الگوی کشت را نوعی انقلاب در کشاورزی برشمرد.
نظر شما