به گزارش خبرنگار مهر، کلاماله صفری شامگاه دوشنبه در نشست با خیرین مدرسهساز در سرعین اظهار کرد: ما در اکثر شهرستانهای استان اردبیل نیازمند توسعه فضاهای آموزشی و ترمیم، بهسازی و بازسازی مدارسی هستیم تا با ایجاد امکانات مناسب، زمینه تحصیل شایسته نسل آینده را فراهم کنیم.
وی ورود خیرین را به حوزه مدرسهسازی در شهرستان گردشگرپذیر سرعین یادآور شد و تصریح کرد: در کنار ساخت مدارس عمومی برای مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم، ساخت مدارس استثنایی در این شهرستان از اقدامات شایستهای است که خیرین با همت و تلاش خود در این زمینه آستین همت بالا زدهاند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: با همت خیرین مدرسهساز سرعین، شاهد احداث مدرسه چهار کلاسه در این شهرستان هستیم که با هزینهای بالغ بر یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در فضای ۶۰۰ متر مربعی احداث و راهاندازی شده است.
صفری افزود: در کنار احداث این مجموعه آموزشی، خیرین ساخت یک مدرسه استثنایی را نیز متقبل شدند تا برای سال تحصیلی آینده امکان بهرهبرداری از آن فراهم آید.
وی مشارکت خیرین مدرسهساز سرعین را در احداث ۲۹ پروژه یادآور شد و خاطرنشان کرد: از این تعداد ۲۱ مدرسه تاکنون به بهرهبرداری رسیده و ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه در محوطه مدرسه قدیمی «شهید محرمی» سرعین نیز با همت خیرین به انجام میرسد.
صفری در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: پیشقدم شدن خیرین مدرسهساز در توسعه فضاهای تربیتی، آموزشی و فرهنگی نویدبخش حرکتهای مؤثری است که قطعاً در سالهای آینده با همراهی نوسازی مدارس توسعه و گسترش بیشتری خواهد گرفت.
وی از حذف مدارس کانکسی و سنگی در سرعین خبر داد و بیان کرد: سرعین جز اولین شهرستانهایی است که موفق به حذف مدارس کانکسی، سنگی و غیر مقاوم شده و تلاش در این زمینه در سایر شهرستانها نیز قابل تقدیر است.
صفری حمایت و پشتیبانی آموزش و پرورش را از مجموعه خیرین یادآور شد و ادامه داد: سعی ما نیز بر این است تا با ایجاد امکانات و تجهیزات مناسب بهترین شرایط را برای توسعه فضاهای آموزشی و تربیتی فراهم کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل به سفر قریبالوقوع وزیر آموزش و پرورش به استان اردبیل اشاره کرد و گفت: در این سفر در کنار کلنگزنی مدرسه دارالفنون در اردبیل، سعی خواهیم کرد تا بیشترین اعتبارات و منابع عمرانی را برای توسعه فضاهای آموزشی و ارتقای کیفی آموزشی و پرورشی دریافت کنیم.
نظر شما