به گزارش خبرگزاری مهر، در نشست علاوه بر دکتر احمد وحیدی وزیر کشور، علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور و نمایندگان سایر دستگاهها حضور داشتند.
وزارتخانههای صمت، نفت، نیرو، سازمان ملی استاندارد، سازمان برنامه و بودجه و سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، آخرین اقدامات و برنامههای خود را در اجرای تکالیف مقرر در قانون هوای پاک ارائه دادند.
در این نشست موضوع اعتبار و منابع مالی دستگاهها به تفکیک برای اجرای هر چه قویتر قانون هوای پاک، احصا و مقرر شد پیش بینی اعتبارات در منابع بودجهای کشور برای سال آتی مورد توجه جدی قرار گیرد.
تأمین ۳۰ درصد از افزایش سالانه ظرفیت مورد نیاز برق کشور از انرژیهای تجدید پذیر، محور دیگر نشست امروز بود که مقرر شد وزارت نیرو و دستگاههای مربوطه برنامه عملیاتی خود را ارائه و بر اساس یک جدول زمان بندی نسبت به تحقق آن برنامه ریزی کنند.
در اجرای ماده ۹ و ۱۰ قانون هوای پاک، سازمان شهرداریها و دهیاریهای سراسر کشور هم برنامه نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کشور را تا سال ۱۴۰۴ ارائه و بودجه و اعتبارات لازم را از سازمان برنامه و بودجه درخواست کرد.
تکمیل شبکه ملی هشدار و پیش آگاهی رخدادهای طبیعی همچون سیل و طوفان دستور کار دیگر نشست امروز بود و در این زمینه هم مقرر شد شبکه راداری و ارتباطی لازم تهیه شود تا در تصمیم گیری های مقتضی در شرایط حساس به خصوص آلودگی هوا به فوریت مورد استفاده قرار گیرد.
وزارت صمت هم مکلف شد برنامه ارتقا تولید فناوری در حوزه خودرو و موتور سیکلت را ارائه دهد.
نظر شما