پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ آذر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۱

استاندار تهران:

کارگشایی و رفع موانع تولید در دستور کار مدیران استان تهران باشد

کارگشایی و رفع موانع تولید در دستور کار مدیران استان تهران باشد

تهران- استاندار تهران گفت: کارگشایی و رفع موانع تولید در دستور کار مدیران استان تهران باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح چهارشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران که با حضور محمد علی‌مهری معاون هماهنگی امور اقتصادی، اعضای کارگروه شامل دستگاه‌های اجرایی، بانک‌های عامل و مدیران عامل واحدهای تولیدی متقاضی برگزار شد با اشاره به اینکه باید موانع را از سر راه تولید برداریم، اظهار داشت: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان باید روند رشد و توسعه را سرعت ببخشد و مدیران باید با نگاه منعطف در جلسه شرکت کنند.

وی تاکید کرد: کارگشایی و رفع موانع در جلسات ضرورت دارد، همچنین کوتاه‌سازی فرایند و حذف اقدامات غیرضروری و موازی از الزامات کارگروه می‌باشد.

در این جلسه همچنین مشکلات ۱۷ واحد تولیدی در حوزه بانکی و غیربانکی مطرح و مصوبات لازم جهت رفع این موانع از کارگروه تسهیل اخذ شد.

گفتنی است طی هفت ماه گذشته، ۶۱۰ مصوبه کارگروه تسهیل ابلاغ شده که ۲۳۴ مصوبه اجرا و ۳۱۳ مصوبه در دست اجرا می‌باشد، همچنین ۴ مصوبه قابلیت اجرا نداشته و ۱۱ مصوبه با عدم پیگیری متقاضی همراه شده است.

بر این اساس ۳۸ درصد مصوبات ستاد تسهیل اجرایی و ۵۱ درصد آن در دست اجرا می‌باشد، همچنین ۴۵۱ مصوبه مربوط به حل مشکلات واحدهای تولیدی و ۱۵۹ مصوبه در حوزه اعتباری و پرداخت تسهیلات بوده است.

کد خبر 5649202

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha