پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ آذر ۱۴۰۱، ۱۱:۵۶

معاون شهردار شیراز مطرح کرد؛

استفاده از ظرفیت برخی مساجد شیراز در جذب گردشگر مذهبی

استفاده از ظرفیت برخی مساجد شیراز در جذب گردشگر مذهبی

شیراز - رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز گفت: هویت برخی از مساجد تاریخی شیراز مغفول مانده است حال آنکه مساجد ظرفیت آن را دارند که جور گردشگری مذهبی را بر دوش بکشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی مشفقیان در مراسم اختتامیه دومین دهه گردشگری مذهبی شیراز اظهار کرد: در آذر ماه سال گذشته برای نخستین بار دهه گردشگری مذهبی را با همکاری دستگاه‌های متولی تعریف و اجرا کردیم.

وی هدف از اجرای این برنامه را معرفی اماکن و مسیرهای گردشگری مذهبی، آئین‌ها و سنت‌های مذهبی فراموش شده و در دست فراموشی برشمرد و عنوان کرد: هدف ما در گردشگری مذهبی این بوده که تمام توجهات را به این مهم سوق دهیم که شیرازی‌ها بیش از ۱۰ قرن است که در سایه حضرت شاهچراغ (ع) و دیگر امامزادگان واجب التعظیم زندگی می‌کنند.

معاون شهردار شیراز با اشاره به اینکه شهر شیراز با گذشت بیش از ده قرن همچنان نیز به واسطه حضور امامزادگان عظیم الشان از شهرهای مهم به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: هویت برخی از مساجد تاریخی شیراز مغفول مانده این در حالی بوده که این مساجد ظرفیت آن را دارند که جور گردشگری مذهبی که به این شهر سفر می‌کنند را نیز بکشند.

مشفقیان افزود: ما در ابتدای یک مسیر طولانی هستیم و این راه با مشارکت متولیان باید ادامه دار شود؛ تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا در سال آینده این دهه را به صورت ملی برگزار کنیم تا سهم جدی تری را در رسانه‌های ملی و بین المللی به خود اختصاص دهیم.

رئیس کمیسیون سومین حرم اهل بیت (ع) زیارت و گردشگری شورای شهر شیراز نیز در این مراسم اظهار کرد: شهر شیراز پتانسیل مضاعفی نسبت به سایر شهرها از نظر آثار ادبی، فرهنگی و هنری و همچنین اشخاصی که صاحب اثر در حوزه‌های مختلف علمی، فرهنگی هنر بوده‌اند، همچنین در حوزه ابنیه و ساختمان‌های تاریخی و سنتی نیز عدد آن خیلی بیشتر از سایر شهرهای کشور است، دارد که اگر زیرساخت‌ها تقویت شده و همچنین در برنامه ریزی‌های کلان اصلاحاتی اعمال شود، آمارهای گردشگری ظرفیت چند برابر شدن نیز دارد.

رضا محمدیان کتاب «نامه آفتاب» که سیری در شبیه‌نامه‌های حضرت شاهچراغ علیه‌السلام بوده را اثری فاخر برشمرد و گفت: این چنین آثاری نشان دهنده ادب، غنا و فرهنگ اصیل شیرازی‌ها است که این چنین کارهایی باید ادامه دار شود.

کد خبر 5649264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • طوقی IR ۱۹:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۶
      0 0
      یادمه یه مسجد تو خیابان داریوش بود که واسه ما که از شهرستان می رفتیم شیراز جای خوبی بود.هم نماز و هم یه کم استراحت.دیکه سالهاست که فقط هنگام نماز درب مسجد رو باز میکنن و بعدش بسته میشه.وقتی درب خانه خدا رو به بندگانش میبندند،دیگه انتظاری نباید داشت!