پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۹

استاندار زنجان:

نسبت به برقراری عدالت بین استانها در تخصیص بودجه بازنگری شود

 نسبت به برقراری عدالت بین استانها در تخصیص بودجه بازنگری شود

زنجان-استاندار زنجان گفت: نسبت به برقراری عدالت بین استانها در تخصیص بودجه بازنگری شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن افشارچی روز چهارشنبه در نهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور بابک افقهی معاون امور مجلس حقوقی و امور استانهای سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شدف گفت: مهمترین درخواست ما این است که نسبت به برقراری عدالت در بحث تخصیص بودجه بین استان ها بازنگری دوباره اتفاق بیفتد.

استاندار زنجان با بیان اینکه به نظر من، شاید سازمان برنامه و بودجه قلب حرکتی کشور باشد، افزود: بر اساس اطلاعات و داشته های خودم این اعتماد را دارم که هر اتفاق مثبتی که بخواهد بیفتد باید از سازمان برنامه و بودجه باشد.

افشارچی با تاکید بر اینکه نگاه جامع سازمان برنامه و بودجه می تواند انگیزه بخش برای مدیران استانی باشد و یا انگیزه حرکتی را از آنها بگیرد، تصریح کرد: آورده ای که استان زنجان برای خزانه کشور دارد به نسبت خیلی بیشتر از استان های پیرامونی است اما در تخصیص بودجه مورد ظلم واقع شده است.

وی با اشاره به اینکه نزدیک به ۴۹ درصد اقتصاد استان ما صنعت است و از درآمدهای مالیاتی به کشور خیر می رساند، اظهار داشت: انتظار ما این است که استان به نسبت خیری که می رساند از مزیت های نسبی نیز برخوردار باشد.

کد خبر 5649582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha