پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۵۳

معاون سیاسی امنیتی فرمانداری سرپل ذهاب خبر داد؛

کنترل توزیع سوخت در سرپل ذهاب برای جلوگیری از فعالیت سودجویان

کنترل توزیع سوخت در سرپل ذهاب برای جلوگیری از فعالیت سودجویان

کرمانشاه- معاون سیاسی امنیتی فرمانداری سرپل ذهاب از کنترل توزیع سوخت در سرپل ذهاب برای جلوگیری از فعالیت سودجویان خبر داد.

سیروس صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با شروع فصل سرما تقاضا برای سوخت در سرپل ذهاب افزایش یافته و مشکلاتی در زمینه قاچاق توسط کامیون داران در ۲ بازارچه مرزی پرویزخان و شیخ صله ایجاد شده است.

وی افزود: افرادی که در روستاها متقاضی نفت سفید هستند در صورت تأیید توسط بخشدار، دهیار و شوراهای اسلامی سهمیه دریافت می‌کنند و برای جلوگیری از قاچاق، سهمیه نفت سفید خانوارهایی که از نعمت گاز برخوردارند قطع می‌شود.

معاون سیاسی امنیتی فرمانداری سرپل ذهاب تصریح کرد: در داخل کشور هر لیتر نفت ۱۶۰ هزار تومان و در آن سوی مرز ۲ هزار و ۵۰۰ تومان قاچاق و خریدار دارد و موجب سو استفاده سودجویان شده است.

صادقی بیان کرد: در بحث بنزین متأسفانه با در دسترس بودن کارت بنزین به صورت آزاد در جایگاه‌های سوخت زمینه برای قاچاق این انرژی فراهم شده و باید کارت بنزین آزاد در جایگاه‌ها کنترل شده و در صورت لزوم جمع آوری شود.

وی ادامه داد: متأسفانه سال گذشته ۲ هزار رأس احشام از مرز غیرقانونی قاچاق شدند و برای جلوگیری از این موضوع پلاک کوبی و بیمه دام‌، جهاد کشاورزی و دامپزشکی و تیم‌نظارتی برای راست آزمایی دامپزشکی موظف هستند تمهیدات لازم به کار گیرند.

کد خبر 5649740

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha