۱۷ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۳

استاندار سیستان و بلوچستان خبر داد؛

احداث ۲۲۳ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان و بلوچستان

احداث ۲۲۳ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان و بلوچستان

زاهدان- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۲۳ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در این استان احداث و بالغ بر ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی نیز آسفالت شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین مدرس خیابانی ظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید از پروژه جاده زاهدان به نهبندان ضمن تسلیت ایام فاطمیه افزود: راهسازی و جاده‌سازی در استان سیستان و بلوچستان جز اولویت‌های مهم محسوب می‌شود.

وی با اشاره به فعال بودن بیش از ۳۱ کارگاه راهسازی در استان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بالغ بر ۵ هزار نفر در پروژه‌های راهسازی سیستان و بلوچستان مشغول به فعالیت هستند.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: تا کنون بیش از ۲۲۳ کیلومتر راه اصلی و بزرگ‌راهی در استان احداث و بالغ بر ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی نیز آسفالت شده و همچنین بیش از ۷۰ کیلومتر راه دوبانده نیز به زودی تحویل می‌شود.

نماینده عالی دولت در استان در ادامه با اشاره به لزوم پرداخت مطالبات پیمانکاران، تصریح کرد: موضوع راه در سیستان‌وبلوچستان به‌عنوان استانی تجاری و گردشگری یک موضوع مهم محسوب می‌شود.

مدرس خیابانی گفت: طبیعی است اگر بخواهیم اهداف سفر ریاست جمهور به استان را محقق کنیم، باید بتوانیم با جایگزین کردن منابع ملی و استانی، خلأ تهاتر نفت را جبران کنیم.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین خواسته‌های مردم استان سیستان و بلوچستان توسعه راه‌ها بوده چرا که راه لازمه توسعه است.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: دو خواسته استان در حوزه راه، اول تفویض اختیار به مجموعه استانی و دوم تأمین اعتبارات مورد نیاز برای اجرای پروژه هاست.

وی تاکید کرد: اگر مسیری که در استان برای توسعه راه‌ها پیش گرفته شده ادامه یابد، امیدواریم تا پایان دولت سیزدهم شاهد افزایش شاخص بزرگراهی در سیستان و بلوچستان باشیم.

بهره برداری از ۷۱ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان تا پایان امسال

مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان نیز در این بازدید، از بهره برداری ۷۱ کیلومتر بزرگرراه با اعتبار حداقل هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تا پایان امسال در این استان خبر داد.

عطاء اله اکبری در ادامه از عملیات ساخت باند دوم در محور زاهدان- بیرجند خبر داد و راهسازی را از مهمترین اولویت‌های زیر ساخت در استان برشمرد.

وی اظهار کرد: مرزی بودن سیستان و بلوچستان و مجاورت با چند استان بزرگ مسافرپذیر، باعث شده که شاهد افزایش حجم سفرها در راههای ارتباطی این خطه از کشور باشیم که نیاز به دوباند شدن جاده‌ها را بیش از پیش ملموس می‌کند.

وی با بیان اینکه تخصیص به‌موقع اعتبارات مورد نیاز، از مهمترین مولفه‌ها در سرعت بخشیدن به اجرای پروژه‌های دوبانده‌سازی سیستان و بلوچستان است، گفت: این اداره کل در حال حاضر ساخت بیش از ۱۴۰ کیلومتر پروژه راهسازی را در دستور کار قرار دارد که در صورت تخصیص به موقع منابع مالی، ۷۱ کیلومتر از آن را تا پایان امسال به بهره برداری برساند.

مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان، هزینه سنگین ساخت هر یک کیلومتر بزرگراه را بیش از ۲۰ میلیارد تومان ذکر و گفت: یکی از مهمترین دغدغه‌های این اداره کل، تأمین امکانات پشتیبان برای کارگاه‌های راهسازی با اشتغالزایی بیش از سه هزار نفر است.

اکبری تاکید کرد: تمام تلاش این اداره کل با توجه به اهمیت توسعه شبکه راه‌ها، در رشد ترانزیت و تجارت و افزایش سرعت انتقال بار و مسافر و همچنین ایمنی سفر بر این است که با جذب منابع ملی و استانی تا سه سال آینده، مسئله ساخت بزرگراه در این استان به اتمام برسد.

وی تصریح کرد: ارتقای کیفیت جاده‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان، زیرساخت لازم جهت توسعه و اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری را در این منطقه فراهم می‌کند و این امر اهتمام ما را برای سرعت‌دهی به ساخت محورهای مواصلاتی استان افزایش می‌دهد.

مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بر پیگیری اعتبارات تهاتر نفت برای توسعه راههای این استان تاکید کرد.

کد خبر 5650127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۷:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
      0 0
      یارانه من قطع کردید که ماهی حتا ده هزار تومان درآمد ندارام نان خشک غرز میکنم
    • کارگری از دیار بی کسی IR ۱۷:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۸
      0 0
      سلام جناب استاندار جنابعالی بفرمایند از این 5هزارنفرفرمودیدکه شاغل در کارگاه های استان چند درصد بومی استان هستن اندک نیروهای بومی با حقوق حداقلی مشغولند در حالیکه نیروهای غیر بومی استان حقوقشان خیلی بالاتر از بومی هاست در ضمن چند درصد از مهندسین استان مشغولند