به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه پیام نور، ابراهیم تقی زاده با اشاره به نامگذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین اضافه کرد: در همین راستا در دانشگاه پیام نور مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان مستقر شدهاند تا شعار سال در این دانشگاه نیز محقق شود.
وی افزود: دانشگاه پیام نور به دنبال ایجاد حداقل یک مرکز رشد فناوری در هر یک از اُستانهای کشور است و این مراکز با دریافت مجوز از معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور تأسیس میشوند.
وی اظهار داشت: معاونت آموزشی دانشگاه پیامنور به دنبال ایجاد رشتههای کاربردی، مهارتی و مورد نیاز استانها با توجه به بافت فرهنگی و اجتماعی است.
رئیس دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه هدایت پایاننامهها، رسالهها و کارهای پژوهشی دانشگاه پیامنور بر عهده مدیریتهای استانی قرار گرفته است، تاکید کرد: مدیران استانی موظفند با تعامل با دستگاهها و نهادهای استانی موضوعات مهم و مفید فایده برای جامعه شناسایی و در قالب پایاننامهها و کارهای پژوهشی به اعضای هیأتهای علمی و دانشجویان دانشگاه ارجاع دهند.
وی همچنین بر لزوم جذب دانشجوی خارجی تاکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه پیام نور دارای پنج نمایندگی در داخل و ۱۶ نمایندگی در خارج از کشور برای جذب و پذیرش دانشجو است و هم اکنون در کشورهای افغانستان، سوریه، لبنان، عراق، یمن و… دانشجویان در دانشگاه بین المللی پیام نور مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: اگر ظرفیتها و زیرساختهای مورد نیاز در دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری برای پذیرش دانشجوی خارجی فراهم شود این امکان وجود دارد که این دانشگاه به جمع دانشگاههای بین الملل ملحق شود.
نظر شما