به گزارش خبرنگار مهر، جعفر بصیری صبح امروز دوشنبه در نشست شورای دبیران دبیرستان دخترانه پروین اعتصامی ضمن تشکر و قدردانی از تلاش دستاندرکاران تعلیم و تربیت شهرستان گفت: جلسات شورای دبیران بستری است مناسب که با گفتگوی دو سویه میتوان در جهت حل مشکلات برآییم و امیدواریم بتوانیم با کمک هم موانع آموزشی و پرورشی را از سر راه برداریم.
بصیری با تاکید به ارتباط مؤثر و مستمر با دانش آموز عنوان کرد: ما ابتدا به عنوان فردی از اجتماع و سپس بعنوان یک معلم و متخصص در امر تعلیم و تربیت، باید با دانش آموز ارتباط نزدیکی برقرار کرده و پای حرف دانش آموزان بنشینیم و دغدغههای نسل جدید انقلاب بشنویم و برای حل مسائل و مشکلات آنها با همکاری خانواده و نهاد مدرسه تلاش نمائیم چرا که نسل موجود آینده سازان ایرانمان خواهند بود.
مدیر دستگاه تعلیم و تربیت هشترود با بیان اینکه ضعف مهارت آموزی در موضوع سواد رسانهای عامل افزایش آسیبهای اجتماعی در بین دانش آموزان منطقه است تصریح کرد: آموزش و پرورش در زیست بوم کرونا به سمت مجازی شدن رفت و اولیا مجبور به تهیه گوشیهای هوشمند برای فرزندان خودشان شدند که این امر سبب حضور بسیار زود هنگام دانش آموزان در فضای مجازی شده است و دانش آموزان مان بدون داشتن کوچکترین سواد رسانهای در فضای مجازی حضور پیدا میکنند که زمینه و بستر آسیبهای مختلف اجتماعی و بالطبع دور شدن از درس و مدرسه و خانواده و جامعه را فراهم میکنند.
بصیری ضمن اشاره به اینکه تأثیر معلم بر دانشآموزان از تربیت خانواده بیشتر است افزود: معلمان عزیز میتوانند در کنار دروس مدرسه، مهارتهایی همچون سواد رسانه را به دانش آموزان یاد بدهند و دانش آموزان با دانستن اینکه رسانه چیست و توسط چه کسانی اداره میشود و چه اهدافی دارد، این آگاهی را به دست میآورند که هر چه در فضای مجازی میبینند بصورت هدف دار تولید و نشر میشود و چه اهداف شومی پشت سر دارد که با این روش میتوانند به جای گرفتار شدن در گردابها از مزایای تکنولوژی و دنیای ارتباطات استفاده نمایند.
مدیر آموزش و پرورش هشترود تراکم بالای کلاسها در رشتهی انسانی را پسندیده نخواند و گفت: بالا بودن تراکم کلاسهای درس موجب کاهش کیفیت آموزشی و پرورشی و بهره وری دبیران محترم میشود و تلاش بر این است تا زین پس با هدایت تحصیلی مناسب و توسعه متوازن و هدفمند شاهد اینگونه موارد نباشیم و بتوانیم بر مبنای نیاز جامعه دانش آموزان را سازماندهی کنیم.
بصیری همچنین ایجاد ارتباط با اولیا دانش آموزان توسط مدارس و آموزش و پرورش را حائز اهمیت دانست و تشریح کرد: اولیا را باید به سمت مدارس سوق دهیم. این دانش آموزان فرزندان خود ما هستند و در کشوری دیگر نیامدند بعضاً شاهد هستیم که اولیا محترم از مشکلات فرزندان خود بی خبرند پس لازم است اولیا دانش آموزان با نهاد آموزش و پرورش بیشتر ارتباط بگیرد و از وضعیت فرزند خود مطلع گردد.
در پایان مدیر آموزش و پرورش هشترود ضمن قدردانی از تمام زحمات معلمان منطقه خطاب به فرهنگیان تاکید کرد: عزیزانم وظیفه سنگین هدایت و تربیت فرزندان و نسلهای آینده این جامعه و این کشور را بر عهده شماست و چه عالی که ما به عینه میبینیم دانش آموزان از امید شما انگیزه میگیرند و با راهنمایی شما موفق میشوند پس باهم و به کمک هم از تلاش برای موفقیت دانش آموزان عزیزمان باز نایستیم.
نظر شما