به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرحیم مرتضوی در خصوص مشکلات و کمبودهای فضاهای عمومی غرب تهران گفت: به دلیل کمبود فضای مورد نیاز، در مرحله اول باید سراغ دستگاههای لشکری و کشوری که دارای اراضی وسیعی در منطقه هستند برویم تا از طریق تملک آنها بتوانیم برای تأمین سرانهها اقدام کنیم و اگر این امر محقق نشد در مرحله دوم باید سراغ کسانی برویم که زمینهای بلااستفاده دارند.
شهردار منطقه ۹ تهران خاطرنشان کرد: قرار گرفتن پادگان جی وسط دو ناحیه و همجواری با فرودگاه مهرآباد، بهترین گزینه است که از سال ۹۰ توافقاتی صورت گرفته اما قطعی نشده و شهردار تهران توجه ویژه به این موضوع دارد و سازمانهای نوسازی و املاک شهرداری تهران پیگیر انجام توافقات و تملک هستند.
وی عنوان کرد: پادگان جی دو بخش است، قسمت شرقی آن در اختیار وزارت دفاع است که توافقات امضا و قطعی شده است، اما سند پادگان یکدست است و باید توافق با ارتش هم که مالک قسمت غربی است، انجام و قطعی شود؛ چرا که در غیر این صورت شهرداری نمیتواند سند را به شورای عالی معماری و شهرسازی ارائه دهد.
مرتضوی در ادامه و در مورد پیشرفت پروژه یادگار امام (ره) گفت: پروژه یادگار امام (ره)، طرحی مانند بزرگراه امام علی (ع) است، اما با این تفاوت که خط شمال به جنوب تهران را در غرب کامل میکند.
شهردار منطقه ۹ تهران در ادامه افزود: این بزرگراه دو فاز دارد که فاز اول آن از ضلع جنوبی میدان شهیدان (جی) شروع و در ادامه وارد قسمت شرقی پادگان جی (مالکیت وزارت دفاع) میشود و به صورت زیرگذر از خیابان دکتر بدرالزمان قریب (خیابان اجتماعی) وارد قسمت غربی پادگان جی (مالکیت ارتش) شده و با گذر از سولههای آموزش و پرورش به میدان فتح میرسد.
وی تصریح کرد: فاز دوم از میدان فتح شروع شده و به بزرگراه جاویدالاثر متوسلیان میرسد و با گذر از خیابان ارداقی وارد ۴۵ متری زرند و در ادامه وارد منطقه ۱۸ میشود که پس از ورود به خیابان بهاران به بزرگراه شهید بروجردی و در ادامه به بزرگراه آزادگان متصل خواهد شد.
مرتضوی گفت: کلنگ پروژه با حضور شهرداری تهران زده شد و برای اتمام آن هم دو سال و شش ماه (یک سال و شش ماه برای فاز اول و یک سال هم برای فاز دوم) پیشبینیشده است.
شهردار منطقه ۹ تهران در خصوص تعیین تکلیف معارض موجود در این منطقه بیان کرد: ۲۷ ملک مسکونی در ابتدای پروژه یعنی در میدان جی وجود دارد، توافقات با ارتش و وزارت دفاع برای گذر پروژه از پادگان جی باید بهطور کامل انجام شود که در این راستا هشت سوله متعلق به آموزش و پرورش، دو سنگبری در میدان فتح، هشت واحد تولید و صنعتی در بزرگراه فتح، شرکت ساسان در خیابان ارداقی و چهار معارض هم در ۴۵ متری زرند باید تعیین تکلیف شوند.
وی در خصوص برآورد هزینه این پروژه فرا منطقهای چنین گفت: شهرداری تهران برای پروژه یادگار امام (ره) حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و برای رفع معارضان هم هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان پیشبینی کرده است.
مرتضوی در خاتمه و در مورد اتمام ۹ پروژهای که در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به همافزایی و همفکری ایجاد شده میان معاونان و مدیران همه تلاش میکنیم تا پروژههای تعریف شده مذکور در غرب پایتخت تا پایان سال به اتمام برسند.
نظر شما