۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۲۱

فرماندار اشکذر:

لزوم بومی‌سازی طرح‌های فرهنگی در روستاها/اشکذر مهیای کار فرهنگی

لزوم بومی‌سازی طرح‌های فرهنگی در روستاها/اشکذر مهیای کار فرهنگی

یزد- فرماندار اشکذر گفت: بستر شهرستان اشکذر برای انجام کار فرهنگی کاملا آماده است اما نیاز به طرح و برنامه و مجری داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، روح‌الله ردائی، ظهر دوشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی اشکذر با اشاره به اینکه در شهرستان اشکذر کارگروه فرهنگی تشکیل و با همفکری دستگاه‌های اجرایی، اقداماتی در زمینه برخی از مسائل از جمله مسئله نماز صورت گرفته است، اظهار داشت: در بحث فرهنگی کارگروه های تخصصی شورای فرهنگ عمومی در شهرستان، با مدیریت و برنامه خاص هدایت نشده که باید در شورای فرهنگ عمومی مصوب و اقدامات این کارگروه‌ها بررسی و پیگیری شود.

وی افزود: برای این مهم همدلی و هم افزایی اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان و دیگر اقشاری که دنباله‌رو مباحث فرهنگی هستند، لازم است.

ردائی عنوان کرد: با توجه به سابقه مذهبی شهرستان و شرایط عجیب فرهنگی که دشمنان ما در سطح کشور ایجاد کردند، اگر متوجه این موضوع نباشیم، به طور قطع بی توجهی به این مسائل دامنگیر اشکذر خواهد شد.

فرماندار اشکذر با اشاره به اهمیت کارگروه های تخصصی شورای فرهنگ عمومی از قبیل عفاف و حجاب، مساجد، سامان خانواده و نهضت مطالعه مفید افزود: استان یزد در کشور در زمینه ستاد ساماندهی امور جوانان و همچنین بحث آموزش‌های پیش از ازدواج در جایگاه خوبی قرار گرفته که بر این اساس قرار است استان یزد به صورت پایلوت معرفی و با برنامه ریزی و فرآیندی مناسب به این موضوع به صورت ویژه در استان توجه شود.

فرماندار اشکذر یادآور شد: در ۲۰ سال گذشته اقدامات موثری در زمینه تولید، عمران و آبادانی و اقتصاد در کشور صورت گرفته، ولی به نظر می‌رسد در بحث های فرهنگی از کتب درسی گرفته تا کارهای عامیانه غافل شدیم.

وی افزود: جایگاه مساجد، جایگاه فعلی نیست در حالی که باید نهایت استفاده از این مکان مقدس در زمینه های فرهنگی انجام شود و با وجود این پتانسیل و امکان مناسب، فقط ایده و مجری کار لازم است.

نایب رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان اشکذر همچنین با بیان اینکه مسئله شورای فرهنگ عمومی باید دغدغه همه مدیران باشد، بیان کرد: در شهرستان اشکذر زمینه کارهای فرهنگی فراهم است؛ فقط باید کسی باشد که وارد میدان شود و پیگیرهای لازم را انجام دهد.

وی ادامه داد: یکی از دلایلی که در شورای فرهنگی عمومی برای بخش های شهرستان مطرح شد این است که کار فرهنگی با حضور خود مردم و مشارکت آنها نتیجه مطلوب‌تری دارد، بنابراین باید در بخش‌های شهرستان نیز این شورا وجود داشته باشد تا از مشارکت و نظرات و پیشنهادات مردم بهره مند شویم و در این راستا باید در زمینه بومی‌سازی کار فرهنگی در روستاها نیز تلاش شود.

کد خبر 5653216

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha