۲۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۴۱

مدیرعامل برق استان بوشهر:

ظرفیت تولید برق در استان بوشهر ۵۰ درصد بیش از میزان اوج مصرف است

ظرفیت تولید برق در استان بوشهر ۵۰ درصد بیش از میزان اوج مصرف است

بوشهر- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر پیک بار در استان را ۲ هزار و ۲۰ مگاوات عنوان کرد و گفت: در استان بوشهر سه هزار مگاوت تولید برق داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا حشمتی ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران میزان مطالبات شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر را حدود ۲۷۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و اظهار داشت: معادل یک سال فروش برق از دستگاه‌های اجرایی در استان بوشهر مطالبه داریم.

وی با بیان اینکه استان بوشهر یکی از پنج استان کشور با کمترین خاموشی بوده است اضافه کرد: این استان در شاخص نرخ وصول مطالبات جز پنج استان آخر است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر با اشاره به اینکه در استان بوشهر پیک ۲ هزار و ۲۰ مگاوات مصرفی داریم تاکید کرد: در استان سه هزار مگاوت تولید برق داریم و تراز تولید در استان بوشهر مثبت است.

وی خاطرنشان کرد: توسط مشترکین غیر مجاز که بیشتر در حاشیه شهرها و در جاهایی که امکان دادن مجوز کنترل برق نیست و خانه باغ‌ها حدود ۶ میلیارد تومان برق غیر مجاز مصرف می‌شود.

حشمتی بیان کرد: سالانه هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار پایه برق را تعویض می‌کنیم ولی حجم فرسودگی‌ها با توجه به شرایط جوی استان بوشهر بالا است و انباشت از سال قبل نیز داریم و بنابراین پایه‌های فرسوده بالا است. در سال ۱۴۰۱ خسارت به لوازم برقی تعلق نمی‌گیرد.

نوسازی شبکه فرسوده برق

وی با اشاره به اهم پروژه‌های اجرا شده توسط شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر در یک سال اول دولت سیزدهم بیان کرد: پروژه‌های شاخص توسعه و ظرفیت سازی شبکه و واگذاری ۲۰ هزار اشتراک جدید به متقاضیان برق با اعتبار بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر با اشاره به فیدر بندی ایستگاه هلیله و جائینک با اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیارد ریال افزود: هوشمند سازی و نصب بیش از ۱۵ هزار کنتور هوشمند برای مشترکین دیماندی و پرمصرف جهت کنترل و مدیریت مصرف انرژی با اعتبار ۹۰۰ میلیارد ریال انجام شده است.

وی با اشاره به برق رسانی به مسکن مهر با استفاده از اعتبارات ملی بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال تاکید کرد: احداث نیروگاه گازی تولید پراکنده ۳.۶ مگاواتی که با ۵۰۰ میلیارد دلار اعتبار در شهرک صنعتی بوشهر ۲، ظرفیت‌سازی تأمین برق شرکت صنعتی استان به میزان ۱۵ مگاوات و تأمین ۴۵۰ دستگاه سلول خورشیدی قابل حمل جهت برق رسانی به عشایر استان با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد ریال از دیگر برنامه‌ها است.

حشتمی با اشاره به نوسازی شبکه فرسوده جزیره خارگ از محل اعتبارات ملی با اعتبار بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال گفت: ظرفیت سازی و افزایش سطح عایقی ۱۱ به ۲۰ کیلو ولت محلات جنوبی شهر بوشهر با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال و احداث سی کیلومتر شبکه‌های فشار متوسط جهت تقویت برق شهرستان‌های تنگستان و جمع با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال از دیگر طرح‌ها است.

وی از نوسازی و تبدیل سیم به هادی به روکش دار ۱۹۰ کیلومتر در استان با اعتبار بالغ بر ۱۱۴ میلیارد تومان و نوسازی و تبدیل سیم به کابل ۲۵۰ کیلومتر در سطح استان با اعتبار بالغ بر ۷۵۰ میلیارد ریال خبر داد و اظهار داشت: مقاوم سازی و تعویض بیش از ۲۵۰۰ اصل پایه‌های برق فرسوده و معیوب در استان و برق رسانی به پمپاژ حاج مهدی آبیار و مکانیزه نخیلات منطقه وحدتیه با اعتباری بالغ بر ۷۹ میلیارد ریال از دیگر طرح‌ها است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر با اشاره به برق رسانی به پروژه آب شیرین کن مپنا بوشهر با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال افزود: برق رسانی به جزیره فارسی با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال و تأمین برق و ظرفیت سازی برق مورد نیاز آب شیرین کن‌های استان شامل آب شیرین کن برازجان، سعدآباد، دالکی، وحدتیه، جزیره شیف و غیره انجام شده است.

اصلاح شبکه‌های آسیب دیده

وی بیان کرد: اصلاح شبکه‌های آسیب دیده بر اثر حوادث غیر مترقبه مانند سیل و زلزله با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از جمله پروژه‌های حوزه بهره‌برداری و مدیریت مصرف در طول یک سال اول دولت سیزدهم توسط شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر است.

وی با اشاره به احداث پست هوایی و زمینی جهت رفع ضعف ولتاژ مشترکین به تعداد ۱۸۰ با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال افزود: عملیات برق رسانی و خط انتقال سیراف جمع با اعتباری بالغ بر ۱,۲۰۰ میلیارد تومان با پیشرفت فیزیکی حدود ۴۰ درصد که تا دهه فجر ۱۴۰۱ آماده بهره برداری می‌شود.

حشمتی با اشاره به اتمام مطالعات مقاوم‌سازی و تعویض ۱۰ هزار اصل پایه فرسوده تصریح کرد: بهسازی ۳۶ روستا در قالب طرح بارستان از محل عوارض روستایی در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ و شروع عملیات بهسازی ۱۱۲ روستا با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال با پیشرفت فیزیکی حدود سی درصد در سال ۱۴۰۱ انجام شد.

وی با اشاره به توسعه فیدرهای فشار متوسط به منظور تعدیل با فیدرها پربار ۱۰ فیدر فشار متوسط با ۱۵ کیلومتر شبکه جدید و تعویض ترانس‌های دانشگاه خلیج فارس به همراه سوئیچ بردهای فشار قوی مربوطه با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال خاطرنشان کرد: جابجایی شبکه‌های قرار گرفته در معابر با مشارکت شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به تعداد بیش از هزار و ۲۵۰ اصله پایه و اصلاح بهینه سازی سرویس و نگهداری ۲۴۰ هزار چراغ روشنایی سطح استان سالانه بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال انجام شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر از هرس اشجار و درختان درگیر در شبکه‌های برق سالانه بالغ بر ۲۰ هزار اصله درخت با اعتباری بالغ بر ۴۴ میلیارد ریال و شستشوی مداوم هر ۱۵ روز یک بار تجهیزات شبکه توزیع برق به طول بیش از ۹ هزار کیلومتر از ابتدای اردیبهشت تا پایان مهرماه خبر داد.

کد خبر 5654060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha