به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، علی خیرالدین با اعلام این خبر، اظهار امیدواری کرد: با طرح یارانه تجاریسازی که از سوی معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم در حال اجراست بتوانیم گام موثری در راستای کمک به پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، شرکتهای دانشبنیان و فروش محصولاتشان برداریم.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با بیان اینکه یارانه تجاریسازی در قالب امضای تفاهمنامه بین طرفهای عرضه و تقاضای فناوری اعطا میشود، توضیح داد: این تسهیلات به فناوریهایی تعلق میگیرد که در محل بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، تفاهمنامه تبادل دستاوردهای فناورانه بین فروشنده و خریدار فناوری منعقد کنند.
وی با اشاره به نقش موثر این نمایشگاه در همرسانی عرضه و تقاضای فناوری، از حمایت معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف برای تفاهمنامههای امضا شده در قالب طرح اعطای یارانه تجاریسازی فناوری خبر داد و افزود: تفاهم نامههای امضا شده در نمایشگاه در صورت احراز شرایط لازم قابلیت برخورداری از یارانه تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان برای هر قرارداد را خواهند داشت.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، شاخصهای تاثیرگذار در تعیین مبلغ یارانه تجاریسازی فناوری به قراردادهای منعقده را پیچیدگی فناوری دانش بنیانی، شرکت عرضه کننده فناوری، میزان صرفه جویی ارزی ناشی از قرارداد، اصالت طرفهای قرارداد بیان کرد.
خیرالدین با اشاره به اینکه تنها تفاهم نامههای منعقده در طول برگزاری این نمایشگاه از یارانه موضوع این طرح برخوردار خواهند شد، گفت: فرآیند تکمیل مدارک و تعیین میزان یارانه اعطایی به هر طرح بلافاصله پس از نمایشگاه آغاز شده و امضا کنندگان تفاهمنامهها حداکثر ۳ ماه فرصت خواهند داشت تا مدارک لازم را به دبیرخانه اجرای این طرح که در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر میباشد، ارسال کنند.
نظر شما