به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پاسخ به این سوال که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در موضوع اسناد بالادستی و صدور مجوزها در چه وضعیتی قرار دارد، گفت: در آخرین جدولی که وزارت اقتصاد منتشر کرده بود، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در میان ۲۲ دستگاه پایش شده توانست، رتبه دوم دستگاههای موفق در صدور مجوز کسب و کارها را کسب کند. البته کسب رتبه دوم وزارت فرهنگ در شرایطی به دست آمده که این وزارتخانه از شهریور ماه امسال با اتصال تنها هشت سامانه اعطای مجوز از مجموع ۱۶ مجوز اعلام شده توسط هیأت مقرراتزدایی در مرحله نخست، به درگاه ملی مجوزها متصل شده بود و اتصال ۸ سامانه مجوزدهی دیگر مربوط به سازمانهای تابعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیگیری شده و به درگاه ملی متصل شده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره انتشار لیست خبرنگاران اعزامی به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر گفت: لیست تمامی خبرنگارانی که با تأیید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به جام جهانی اعزام شده بودند را بر اساس رویکرد شفاف وزارتخانه، روز گذشته (چهارشنبه ۲۳ آذر) منتشر کردیم، همچنین رویداد جام جهانی یک اتفاق مهمی است که بخش عمده آن حاشیههای اجتماعی و سیاسی است، به همین دلیل خود مجموعه خبرگزاریها و رسانهها، خبرنگارانی را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی کردند که بیشترین توان را در بازتاب و انعکاس رویداد بسیار مهم جام جهانی داشته باشند و مجموعه وزارتخانه نهایت تلاش خود را انجام داد تا خدمات قابل قبولی به خبرنگاران ارائه شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا خبرنگارانی هستند خارج از لیست اعلام شده به جام جهانی اعزام شده باشند، گفت: ممکن است خبرنگاری باشد که با هماهنگی وزارتخانه و مجموعه دیگری رفته باشد که این مسئله دیگر به وزارت فرهنگ ارتباط ندارد.
وزیر فرهنگ نیز در خصوص تعداد مشترکین کتابخانه های عمومی گفت: در یک سال اخیر تعداد مشترکان کتابخانههای عمومی از ۷۰۰ هزار نفر به بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر افزایش یافته است که این اتفاق در راستای اقدامات ترویجی وزارت فرهنگ در حوزه کتاب و کتابخوانی رخ داده است.
اسماعیلی در خصوص اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبهای تحت عنوان عفاف و حجاب دارد و وزارت فرهنگ و ارشاد در شرایط فعلی چه اقداماتی برای این مصوبه انجام خواهد داد، گفت: همه فعالیتهای ایجابی این امر بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که از این میان میتوان به برپایی نمایشگاه بزرگی در عرضه پوشاک بانوان در مصلی تهران و رویداد مهم «گوهرشاد» اشاره کرد که زمستان امسال برگزار خواهد شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در بخش مد و لباس نیز نیازمند آئیننامههای جدیدی برای نظارت بر پوشاک بودیم که آن را صادر کردیم. اصناف و نیروی انتظامی هم کار نظارتی خود را انجام میدهند البته همه در این حوزه دچار کم کاری مزمن سالیان قبل هستیم که حل و فصل آن زمان بر خواهد بود البته نباید از این نکته غافل شویم که مردم ایران علی رغم تفاوتهای سلیقهای در نوع پوشاک عمیقاً عفیف هستند.
نظر شما