به گزارش خبرنگار مهر، اروجعلی علیزاده ظهر امروز پنج شنبه در جمع خبرنگاران در تبریز از آمادگی راهداری در فصل زمستان در استان خبر داد و گفت: نزدیک به ۶۵۰ دستگاه برف روب از اول آذرماه سال جاری در جادهها در آماده باش کامل است.
علیزاده سپس با اشاره به اینکه ۶۰ هزار تن نمک و شن در راهدارخانهها دپو شده است، ادامه داد: ۷۲ راهدارخانه بین راهی در استان با ۱۲۰۰ نیرو داریم که در موقع بارش برف در جادهها و محورها عملیات برف روبی انجام میشود.
وی با تاکید بر اینکه اقتصاد کشور و نیازهای روزمره مردم به حمل و نقل گره خورده است، ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد جابجاییها از طریق ناوگان حمل و نقل است.
وی با بیان اینکه در یک سال اخیر ۲۴ میلیون تن بار از سطح استان آذربایجان شرقی جابجا شده است، گفت: این کالاها توسط ۴۴ هزار راننده جابجا شده اند و مسئولیت سنگینی در قبال کالاها دارند تا به مقصد صحیح و سالم برسانند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان شرقی با اشاره به اقلام مهم در جابجایی بین استانی گفت: جو، شکر و نهادههای دامی به عنوان کالاهای اساسی تلقی میشوند و توسط حمل و نقل جادهای در اختیار مردم قرار میگیرد.
وی در ادامه از افزایش تردد مسافری و تجاری در پایانههای مرزی آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: بیش از ۱۳۰ هزار نفر در ۸ ماهه امسال از پایانه مرزی جلفا تردد کردهاند و همچنین ۷۰ هزار دستگاه هم کامیون تجاری تردد کرده اند که ۵۶ درصد در تردد خودروهای تجاری افزایش داشتهایم. در پایانه نوردوز هم ۱۶۰ هزار نفر تردد مسافر و ۷۵ هزار دستگاه تردد خودروهای تجاری داشتهایم.
علیزاده از هوشمندسازی جادههای آذربایجان شرقی خبر داد و اظهار کرد: ۴۲ دستگاه هوشمند کنترل سرعت و ثبت تخلفات رانندگان و ۲۴ دوربین نظارتی در جادههای استان هم نصب شدهاند و خصوصاً در گردنهها و نقاط حادثهخیز نصب دوربینهای نظارتی در دستور کار قرار دارد.
علیزاده در خصوص تصادفات جادهای منجر به فوت نیز در آذربایجان شرقی اظهار کرد: امسال افزایش ۱۴ درصدی فوتی تصادفات را نسبت به سال گذشته در کشور داشتیم، اما آمار فوتیها در استان ۲ درصد کاهش یافته است.
وی در ادامه از توسعه مجتمعهای بینراهی جادههای استان خبر داد و گفت: ۵۱ مجتمع رفاهی بین راهی در جادههای استان فعال هستند و ۳۳ مجتمع رفاهی جدید هم در دست ساخت قرار دارند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای آذربایجانشرقی درخصوص بدهکاری این اداره کل به پیمانکاران نیز اظهار داشت: بدهکاری همیشه وجود دارد؛ امسال چیزی در حدود ۲۰۰ میلیارد تومان به پیمانکاران بدهی داریم.
علیزاده سپس افزود: ۲۹ سال و خردهای سابقه کار اجرایی دارم و فعلاً هم در خدمت مردم عزیز استان هستم، اینجا هم نباشد، جای دیگری هست. این راه را ادامه میدهم، نگران نباشید.
وی گفت: در طول خدمتم پستهای خوب و در حد معاونت وزیر پیشنهاد شده ولی نپذیرفتم، چون خواستم در استان آذربایجانشرقی کار کنم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به فعالیت ۴۵۰ دستگاه اتوبوس در استان اظهار کرد: در اربعین امسال نزدیک به ۶۰ هزار زائر استان به مرز مهران جا به جا شدهاند و نزدیک به ۶۰۰۰ زائر نیز در ۲۸ صفر امسال از طریق اتوبوس به شهر مقدس مشهد سفر کردند.
علیزاده، با اشاره به اینکه این استان دارای ۱۴ هزار کیلومتر شبکه راه بوده که از این میزان چهار هزار کیلومتر مربوط به راههای اصلی و شریانی است، افزود: نگهداری این راهها جزو وظایف راهداری و حمل و نقل جادهای بوده و در این راستا ۷۲ نوع فعالیت بر روی جادهها انجام میشود.
وی خط کشی چهار هزار کیلومتر، رفع مشکل ۴۴ نقاط پرحادثه استان و انجام ۶ هزار کیلومتر عملیات راهداری از جمله شانه سازی و اصلاح شیب شیروانی راهها را از جمله اقدامات این اداره کل اعلام کرد و اظهار داشت: در سال جاری حدود ۳۲۵ کیلومتر از راههای روستایی استان آسفالت شده، ۱۲۵ کیلومتر راه روستایی احداث شده و ۶۰۰ کیلومتر پروژه راه روستایی در دست اجراست.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان شرقی گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان برای بهسازی و آسفالت راههای روستایی استان ابلاغ شده و معادل این اعتبار قیر یارانهای و در مجموع یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای این منظور تخصیص یافته است.
علیزاده درخصوص اتوبان کسایی تبریز نیز گفت: در جلسه شب گذشته در حضور آقای استاندار تصمیم بر این شد که زیرسازی این اتوبان بر عهده مجموعه راهداری، آسفالتریزی بر عهده شهرداری تبریز و تأمین برق آن بر عهده اداره برق باشد.
نظر شما