به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد ارتباطات و ترویج بنیاد مصطفی(ص)، مهدی صفاری نیا مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) در مراسم نصب سردیس برگزیدگان چهارمین دوره اعطای جایزه مصطفی(ص) در پارک فناوری پردیس گفت: بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) ماموریت هم افزایی و ارتقای ظرفیت فعالین علم، فناوری و نوآوری جهان اسلام به منظور نقش آفرینی موثر در تحقق تمدن نوین اسلامی را دنبال میکند.
وی افزود: این بنیاد شخصیتهای برجسته علم و فناوری که مرزهای دانش را به منظور ارتقاء رفاه عمومی گسترش داده و نقشی ارزنده در جامعه ایفا می کند را با اعطای جایزه بین المللی مصطفی(ص) به عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری در علم و فناوری در صحنه بین الملل مورد تقدیر و تجلیل قرار می دهد.
صفاری نیا تاکید کرد: بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) با چشم انداز گسترش صلح، امنیت و رفاه بشریت فعالیت خود را آغاز کرده و رسالت خود را توسعه علم و فناوری در جهان اسلام قرار داده است.
وی نمادسازی از دانشمندان برجسته جهان اسلام را امر مهمی دانست که در الگوسازی از مفاخر علم و فناوری در سطح جامعه تاثیر بسزایی دارد. ساخت سردیس از برگزیدگان جایزه مصطفی(ص) در راستای نمادسازی از آنها در معابر شهری از نخستین دوره اعطای این جایزه در دستور کار قرار گرفته که بعد از برگزاری چهارمین آیین اعطای جایزه در بوستان دانشمندان پارک فناوری پردیس شاهد رونمایی از سردیس ۵ برگزیده دوره چهارم جایزه مصطفی(ص) هستیم.
مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) تصریح کرد: نظر به اینکه پارک فناوری پردیس مورد بازدید افراد متعددی از داخل و خارج کشور قرار می گیرد این تلاش می تواند در جهت تجلیل از دانشمندان، شناساندن ظرفیت ها و توانایی های علمی و فناوری کشور به جهانیان و همچنین در ایجاد ارتباطات پایدار نزدیک و دوستانه با کشورهای دیگر به خصوص در زمینه های علمی و فناوری بسیار مفید و موثر باشد.
وی گفت: تاکنون تندیس 16 شخصیت برجسته علمی از ۹ کشور جهان در بوستان دانشمندان پارک فناوری پردیس نصب شده و امید است این حرکت اقدامی در پاسداشت ثمرات پربار علمی این افراد باشد.
پروفسور زاهد حسن، پروفسور وفا، پروفسور محمداقبال چودری، پروفسور محمد صائغ و پروفسور یحیی تیعلاتی ۵ برگزیده این دوره جایزه مصطفی(ص) هستند.
نظر شما