به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی نباتی نژاد در نطق میان دستور شصت و هشتمین جلسه علنی شورا اظهار کرد: در دوازدهمین نطق رسمی خود و بهمناسبت نکوداشت ایام به مقام شامخ سرور بانوان عالم و مظهر واقعی زن، زندگی و آزادی حضرت فاطمه الزهرا (س) درود میفرستم و آرزوی توفیق و بهروزی برای خوانندگان و شنوندگان شریف دارم.
وی افزود: روزهای خدمت به سرعت حرکت ابرهای آسمان در حرکتاند و هر کدام از ما باید روزانه ارزیابی کنیم که چقدر در راستای مأموریت و اهدافی که بهواسطه لطف خدا و آبرویی که از رأی مردم گرفتیم و بواسطه آن امانتدار مسئولیت شدیم حرکت کردهایم. امید که رستگار باشیم.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: توجه دلسوزان و دغدغه مندان به چالش مهم اعتماد عمومی که متأسفانه در سایه بی اعتنایی و بی توجهی برخی مسئولان و نیز خباثتهای برخی دیگر در شروع جنگ ترکیبی با این ملت و این جامعه و این نظام و این تمدن رو به تزاید است اهمیتی مضاعف دارد و هر شخص در هر جایگاهی که هست باید بداند که در این خصوص مسئول است و باید نسخه اعتماد ساز ویژه همان نقش را بیاید و عملیاتی کند.
وی ادامه داد: در اینجا از تعدادی نقشها و ارتباطات موجود در جامعه صرفاً نام میبرم که ارباب رجوع و مخاطبش اگر در منش و روش دریافتیاش (بهطور مستقیم، با واسطه و یا حتی از طریق رسانه) احساس تبعیض، بی صداقتی، بی مسئولیتی، بی عدالتی، فساد، بی مبالاتی، تندخویی و امثالهم را دید ناخواسته و بر اساس خطای ادراکی آن را به کل ساختار آن قشر تعمیم میدهد و این خود اول ماجرای نارضایتی و بی اعتمادی است و خدای ناکرده به نفرت میکشد.
نباتی نژاد تصریح کرد: نقش پزشک و کادر درمان (از اداری تا عملیاتی) در تعامل با بیماران و خانواده آنها، نقش پلیس و متخلفین و آسیب دیدگان در کلیه حوزههای کاری، نقش روحانیت و تعامل آنها با یکدیگر، نمازگزاران، همجواران مساجد و حتی عموم مردم، نقش ورزشکاران و هنرمندان با هواداران، کسانی که آنها را به عنوان الگوی نقش قبول دارند و عموم جامعه و نقش قضات و کادر اداری و انتظامی دادگستریها در تعامل با متهمین و مجرمین و خانواده آنها از این جمله است.
وی افزود: همچنین باید به در این راستا به نقش مسئولین و کادرهای موجود در ادارات در تعامل با یکدیگر و نیز تعامل با ارباب رجوع، نقش پیمانکاران و تأمین کنندگان دولت در تعامل با مردم و دستگاه مربوطه، نقش والدین در خانه و فامیل در تعامل با فرزندان و دیگر آشنایان، نقش معلم و کادر آموزش و پرورش در تعامل با یکدیگر و نیز دانش آموزان و خانوادههای آنها، نقش استاد و کادر دانشگاه در تعامل با یکدیگر و نیز با دانشجویان و دهها نقش دیگر و نظامهای تعاملی فیمابین آنها اشاره کرد.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه خاطرنشان کرد: دیشب از تلویزیون خبر جلسه مجدد سران قوا را مشاهده کردیم که خواستار تلاش بیوقفه همه مسئولان و دستاندرکاران امور در قوای سهگانه برای جلب رضایت مردم و اعتمادسازی عمومی شدند. از این تأکیدات خوشحالیم اما در پیگیری و تعالی آن با ساز و کارهای موجود تردید دارم. آنچه که در بعد کلان و بهعنوان شهروندی از این کشور میتوانم بهعنوان وظیفهای پیش ببرم این است که به زودی پیشنهاداتی را برای تشکیل قرارگاه ارتقا امید و اعتماد به مسئولین دور و نزدیک بدهم. پیشنهاد میکنم شما نیز اگر دلسوزید با بنده هم صدا شوید و تا میتوانید رایزنی و گفتمان سازی کنید. رسانههای صدیق نیز در این مهم کمک کنند.
وی ادامه داد: اما در حوزه مسئولیت حقوقی که در خدمت به مردم عزیز اصفهان دارم باید بگویم علیرغم ویژگیهای کم نظیر شهردار و بسیاری از مدیران شهرداری در همدلی با مردم متأسفانه کمیته تکریم ارباب رجوع خودمان نیز در مقایسه با سایر اولویتها و کارگروهها و پروژههای دیگر جدی گرفته نمیشود. در شهرداری خودمان هم از مطلوب فاصلهها داریم و وقتی پای سخن دبیرخانه آن مینشینیم گله از همکاری همکارانشان دارند و وقتی پای سخن ارباب رجوع مینشینیم غصه دار میشویم.
نباتی نژاد اظهار کرد: درخواست کردم که بازه برگزاری جلسات شورای عالی تکریم به جای برگزاری هر سه ماه یک بار به یک ماه یک بار تقلیل یابد و اگر شهردار محترم نیز فرصت حضور مؤثر و همیشگی ندارند اداره آن را به معاون مربوطه خود بسپارند و گزارشهای فصلی دریافت کنند که خوشبختانه مورد موافقت قرار گرفت. لذا تقویم جلسات شورای عالی در این دوره بهگونهای تنظیم شود که حداقل ۳۰ جلسه مؤثر داشته باشیم و کارگروههای آن نیز کار را جدی بگیرند و مساله را ستادی نبینند.
وی بیان کرد: از جمله شاخصهای پیامدی بنده برای کارآمدی این شورای عالی، ارتقا شاخصهای رضایتمندی بهصورت مستمر که البته باید سنجش شود خواهد بود و البته گزارشی از شاخصهای عملکردی دبیرخانه آن نیز درخواست میشود که الزاماً باید مشاهده، مصاحبه، مطالعه و پیگیریهای بی وقفه و عینی و روزانه مبتنی بر شاخصهای تعیین شده در شورای بهرهوری باشد و مراقبت شود که باتلاق فرهنگ بوروکراتیک سازمانی گریبانگیر این دبیرخانه نشود.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: تکمیل و پیاده سازی الگوی حکمرانی مشارکت مبنای شورای ششم که از جمله اجزای آن استقرار کامل طرح شهربان با رویدادهای مربوط به آن، باشگاه شهراندیشان با رویدادهای مربوط به آن از جمله شهرگاه، شهرجو و شهرآموز، بهرهمندی حداکثری از ظرفیت شهریاران از جمله خیرین، سمنها، فعالان فرنگی و اقتصادی در دستور کار مرکز پژوهشهای شورای ششم است. همچنین در خصوص ارتقا بهرهوری در شهرداری اجرای مصوبه شورا و نیز بهره برداری کامل از رصدخانه شهری برای تحقق تصمیم گیریهای آیندهنگر و داده مبنا در دستور پیگیری است.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم این دسته از اقدامات که در سایه تلاشهای جهادی همکاران مدیریت شهری در حال پیش روی است بتواند به حل چالشهای حکمرانی و ارتقا اعتماد عمومی کلیه شهروندان از جمله شهروندان مشارکت جو در امر انعکاس چالشها و مشکلات، ارائه پیشنهادات و راهکارها و نیز همکاری در حل مسائل و بالتبع پیشرفت و تعالی شهر را دارند و مؤثر باشد و در امتداد مسیر خدمت و زندگی ارتقا روزافزون امید و سرزندگی مردم شریف و عزیزمان را شاهد باشیم.
نظر شما