پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ آذر ۱۴۰۱، ۱۵:۴۹

مدیرکل هواشناسی گیلان:

ورود سامانه بارشی جدید به گیلان/ ارتفاعات سفیدپوش می‌شود

ورود سامانه بارشی جدید به گیلان/ ارتفاعات سفیدپوش می‌شود

رشت- مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به ورود سامانه بارشی از عصر فردا به استان گفت: ارتفاعات گیلان سفیدپوش می شود.

محمد دادرس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ورود یک سامانه بارشی به استان گیلان اظهار کرد: سامانه بارشی از عصر فردا وارد استان شده و دمای هوا در نقاط مختلف گیلان سردتر می‌شود.

مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه بارش باران برای اکثر نقاط استان پیش بینی می‌شود، افزود: عملکرد این سامانه بارشی در ارتفاعات به صورت برف خواهد بود.

وی با اشاره به وزش باد شدید طی روزهای آینده در استان گیلان تصریح کرد: با نفوذ این سامانه بارشی در آسمان گیلان، دمای هوا بین ۵ تا ۱۰ درجه سردتر می‌شود.

دادرس عنوان کرد: این سامانه بارشی از عصر فردا در آسمان گیلان فعال شده و اوج فعالیت آن نیز در روز سه شنبه این هفته است.

مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به پیامدهای فعالیت این سامانه بارشی بیان کرد: احتمال بالا آمدن آب رودخانه‌ها و آبگرفتگی معابر نیز طی روزهای آتی در گیلان وجود دارد.

وی با اشاره به دیلمان با دمای ۲ درجه سلسیوس زیر صفر و منجیل با ۱۵ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرهای گیلان بودند، گفت: دریای خزر از فردا عصر برای فعالیت‌های دریانوردی و صید نامناسب است.

کد خبر 5658654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha