۲۷ آذر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۵

آنچه بر بیمارستان ابوذر اهواز در پیک آنفلوآنزا گذشت

آنچه بر بیمارستان ابوذر اهواز در پیک آنفلوآنزا گذشت

اهواز- مدیر مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بیمارستان ابوذر اهواز، مهمترین اقدامات این مرکز درمانی را برای مقابله با پیک آنفلوانزا بحران تنفسی در اطفال و نوزادان تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ندا فضل‌علی‌زاده بعد از ظهر امروز یکشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای ضمن تشریح اقدامات مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بیمارستان ابوذر اهواز برای مقابله با پیک آنفلوانزا و بحران تنفسی در اطفال و نوزادان بیان کرد: در آذرماه گذشته و در اوج بحران میانگین حداکثر ۲۵۰ بیمار بستری را داشتیم که امسال این آمار به ۳۵۰ نفر افزایش یافت.

وی به استفاده حداکثری از ظرفیت این مرکز برای خدمات رسانی به مراجعان اشاره کرد و افزود: از شروع بحران امسال تصمیم گرفتیم که تعداد تخت‌های این مرکز را افزایش دهیم که برای شروع تعداد ۱۱ تخت به تخت‌های اورژانس ابوذر اضافه کردیم و پس از آن و با افزایش آمار مراجعان، اورژانس شماره دو را با ظرفیت ۲۱ تخت در طبقه اول بیمارستان راه‌اندازی کردیم.

فضل‌علی زاده اظهار کرد: در ادامه روند توسعه خدمات رسانی، برای کنترل اورژانس و ورودی آن و انتقال هرچه سریع‌تر بیماران از اورژانس به بخش، تعداد ۲۰ تخت بستری به ظرفیت تخت‌های بستری بیمارستان افزوده شد و در اقدام آخر دوباره و با استفاده از فضاهای خالی بیمارستان، ۲۰ تخت بستری دیگر مجهز به همه امکانات پزشکی به مجموعه تخت‌های بستری اضافه کردیم.

وی با اشاره به تأمین تجهیزات پزشکی جدید برای این مرکز گفت: تعداد چهار ونتیلاتور اطفال، ۲ ونتیلاتور نوزاد، یک دستگاه اکو پرتابل، تعدادی مانیتور پمپ سرنگ و پمپ سرم از اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان به بیمارستان اعطا شد. علاوه بر آن تعدادی از وسایل و دستگاه‌های معیوب و خراب را به شکل اساسی تعمیر و به مدار خدمات رسانی بیمارستان برگرداندیم. دستگاه‌های اکسیژن ساز با توجه به مصرف بالای اکسیژن در این پیک با هزینه بالغ بر دو میلیارد ریال سرویس و تعمیر شده و به مدار استفاده برگشتند.

فضل‌علی زاده در خصوص ذخیره دارو گفت: هزینه برخی اقلام دارویی به شرکت‌ها آنلاین و نقد پرداخت شده و بیمارستان تا این لحظه کمبودی از لحاظ ذخایر دارویی مثل سرم، داروهای آنتی‌بیوتیک، اسپری‌ها و داروهای حیاتی تنفسی و… ندارد.

وی به بحث ضرورت تأمین منابع انسانی با توجه افزایش تخت‌های بیمارستان اشاره کرد و افزود: گسترش فضای بستری و افزایش تخت‌های بیمارستان و همزمان با آن تجهیز بخش‌ها، قطعاً مستلزم توسعه منابع انسانی و افزایش کادر پرستاری و درمانی است که ما در این خصوص و با همکاری مسئول منابع انسانی دانشگاه، ۳۵ نفر کادر درمانی را به مجموعه ابوذر اضافه کردیم؛ پس از آن و در ستاد کرونا در یک مصوبه قرار شد که به زودی تعداد ۱۰ نفر نیروی پرستار در قالب قرارداد آوای سلامت به مجموعه پرستاری بیمارستان افزوده شود.

فضل‌علی زاده گفت: علاوه بر اورژانس و بستری، نباید از آمار ویزیت‌های سرپایی که در کلینیک تخصصی انجام می‌شوند، چشم‌پوشی کرد. این کلینیک با بیشتر شدن تعداد پزشکان و با افزایش سه برابری ظرفیت ویزیت نسبت به مهرماه امسال، خدمات شایانی در راستای گذشتن از پیک آنفلوانزا و بحران تنفسی به هم استانی‌ها ارائه کرده است.

کد خبر 5658742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha