پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۵۳

معاون میراث فرهنگی اردبیل خبر داد؛

سرمایه‌گذاری در ۱۵ منطقه نمونه گردشگری اردبیل

سرمایه‌گذاری در ۱۵ منطقه نمونه گردشگری اردبیل

اردبیل- معاون سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: مراحل انجام سرمایه‌گذاری در ۱۵ منطقه نمونه گردشگری اردبیل سپری شده و آماده واگذاری به سرمایه گذاران است.

به گزارش خبرنگار مهر، نگار سریع الاطلاق عصر یکشنبه در نشست شورای معاونین میراث فرهنگی اردبیل اظهار کرد: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در نظر دارد برای انتخاب سرمایه‌گذاران واجد شرایط در ۱۵ منطقه نمونه گردشگری استان اقدام کند.

وی خاطرنشان کرد: این ۱۵ منطقه نمونه گردشگری در شهرستان‌های اردبیل، خلخال، پارس‌آباد، نیر، کوثر، سرعین، گرمی و مشگین‌شهر براساس قوانین و ضوابط وزارت میراث‌فرهنگی در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد.

معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با بیان اینکه ما آماده پذیرش سرمایه‌گذاران و دست‌اندرکاران صنعت گردشگری در اردبیل هستیم، تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند از تاریخ ۲۶ آذرماه تا اول دی ماه سال جاری برای اعلام آمادگی و اخذ اسناد و مدارک مرتبط به معاونت سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل مراجعه کنند.

سریع‌الاطلاق شاخص‌های مهم گردشگری را در این استان طبیعت‌گردی، آب‌درمانی، گردشگری حوزه سلامت و همچنین گردشگری بر پایه ابنیه‌های تاریخی و روستاهای هدف گردشگری اعلام کرد و گفت: وزارت میراث فرهنگی به تناسب این ظرفیت‌ها سعی دارد تا پشتیبانی‌ها و حمایت‌های همه‌جانبه را از ایده‌های نوین و خلاقانه در این حوزه‌ها انجام دهد.

وی ضرورت برنامه‌ریزی ملی برای تحقق اهداف رویداد اردبیل ۲۰۲۳ را یادآور شد و تصریح کرد: اردبیل به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو آمادگی لازم را برای برگزاری این رویداد جهانی دارد و امیدواریم دستگاه‌های اجرایی نیز در این زمینه مساعدت لازم را داشته باشند.

کد خبر 5658881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha