پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مهر ۱۳۸۶، ۱۳:۳۷

دهکده درمانی در "بابا گور گور" قروه احداث می شود

سنندج - خبرگزاری مهر: مطالعات احداث دهکده درمانی در چشمه های آب معدنی باباگورگور قروه به پایان رسیده و عملیات احداث آن در آینده آغاز می شود.

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج گفت: چشمه های آب معدنی باباگورگور در قروه یکی از بهترین آب های معدنی کشور است که مراحل مطالعاتی و پژوهشی آن به پایان رسیده است.

علی فعله گری افزود: براساس مطالعات انجام گرفته این چشمه های آب معدنی دارای 19 درصد آهن می باشند که حتی از استاندارد های جهانی نیز بیشتر است.

وی ادامه داد: مطالعات احداث زیر ساخت های آن هم انجام گرفته و بر اساس برآوردهای موجود هزینه ای بالغ بر 500 میلیارد ریال نیاز می باشد.

فعله گری خاطر نشان کرد: چشمه های آب معدنی باباگورگور نیز توسط محققان کشور ایتالیا مورد آزمایش قرار گرفته و معدنی بودن آن آنها مورد تائید قرار گرفته است.

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان اضافه نمود: تجهیز و توسعه این منطقه نیز یکی از مصوبات سفر ریاست جمهوری بوده و امیدواریم در آینده ای نزدیک مراحل احداث این دهکده توریستی درمانی آغاز گردد.

چشمه های آب معدنی باباگورگور در نزدیکی شهرستان قروه واقع شده و فاصله این شهرستان از سنندج 90 کلیومتر است.

کد خبر 566814

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha