به گزارش خبرنگار مهر، سید جلیل میرعظیمی پیش از ظهر پنج شنبه در نشست اجرای طرح «کانون مدرسه» با مثبت ارزیابیکردن افزایش تعامل و همکاریها در عرصه فرهنگ اظهار کرد: طرح «کانون مدرسه» نماد همگرایی فرهنگی بوده و مشارکت و همافزایی، از مؤلفههای این طرح بهشمارمیرود
میرعظیمی به فرآیند اجرای طرح «کانونمدرسه» اشاره و اضافه کرد: بهرهگیری از امکانات و ظرفیتهای آموزشی و فرهنگی برای توسعه فعالیتهای تربیتی، پرورش خلاقیت و آشنایی هرچهبیشتر کودکان و نوجوانان، والدین و اولیای تربیتی با مراکز فرهنگی هنری کانون و زمینهسازی برای جذب و پایدارسازی اعضا، از اهداف این طرح محسوبمیشود.
وی در تشریح روند اجرای طرح کانون مدرسه و طیف مخاطبان آن گفت: این طرح سه ساله از دی ماه امسال تا پایان اردیبهشت سال بعد بهمرحله اجرا گذاشته میشود و دانشآموزان دختر و پسر پایه دوم تا ششم ابتدایی مدارس دولتی، در قالب اردوی فرهنگی از برنامههای مربیان کانون بهرهمند میشوند.
میر عظیمی با یادآوری تنوع فعالیتهای کانون و امکان استفاده دانشآموزان مشمول طرح، از تخفیف ثبتنام در مراکز این مجموعه افزود: افزایش همگراییها، ارتقای سطح همکاری مجموعههای فرهنگی و نشاطبخشی به آیندهسازان ایران اسلامی، رهاورد این طرح بهشمارمیرود.
وی کشف و پرورش استعدادهای کودکان و نوجوانان را چشمانداز روشن اجرای طرحکانون و مدرسه دانست و بابیان اینکه کانون به عنوان همراه آموزش و پرورش در تلاش است یاریگر نظام آموزشی کشور باشد.
میرعظیمی تصریحکرد: حیات طیبه و دستیابی به اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و درعینحال، تربیت نسلی مؤمن، متخصص و بانشاط، هدف نهایی متولیان حوزه فرهنگ محسوبمیشود و این حرکت فرهنگی و آموزشی میتواند به تحقق این امر کمککند.
طرح کانونمدرسه در نخستین گام، با همراهی ادارات آموزش و پرورش بخشها و شهرستانها و همچنین، نواحی ۱ و ۲ آموزش و پرورش رشت، در مراکز چهارگانه کانون شهر رشت، کوچصفهان، صومعهسرا، ماسال، لاهیجان، رودسر، لنگرود، بندرانزلی به مرحله اجرا گذاشته میشود.
نظر شما