به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی دوستی اظهار داشت: توسعه صنعتی هرمزگان تاکنون متکی بر صنایع بزرگ مقیاسی بوده که حلقههای پایین دستی زنجیره ارزش افزوده در آنها شکل نگرفته و علیرغم وجود این صنایع بزرگ، اشتغال قابل توجهی ایجاد نشده است.
وی بااشاره به عدم رشد مناسب صنایع کوچک و متوسط در استان افزود: نقش مردم در اقتصاد معلوم و مشخص نیست، بر همین مبنا و با توجه به سیاست دولت در خصوص استفاده از ظرفیت مردم در اقتصاد، بستر لازم برای فعالیت بنگاههای کوچک و متوسط با تعریف شهرهای صنعتی از جمله شهر شیشه فراهم شده است.
استاندار هرمزگان با تاکید بر نقش شهر صنعتی شیشه در جلوگیری از خروج مواد خام و ایجاد شغل در استان، افزود: در راستای اجرای سیاست دولت و براساس ظرفیتهای هرمزگان شهرهای صنعتی را تعریف کردهایم، یکی از این ظرفیتهای مغفول زنجیره سیلیس، نمک و آهک بود که در استان منابع زیادی داریم و بر همین اساس شهر شیشه تعریف و برنامه ریزی برای احداث آن آغاز شد.
وی تصریح کرد: بر همین مبنا با تأمین زیرساختهای مورد نیاز و تأمین بخشی از اعتبار مورد نیاز اجرای طرح، امروز نیز سرمایه گذاران این بخش را برای شرکت در همایش سرمایه گذاری و آشنایی با این شهر صنعتی دعوت کردیم تا بتوانیم کار احداث این شهر مهم را به زودی آغاز کنیم.
استاندار هرمزگان تصریحکرد: اکوسیستم خلیجفارس مانند نام خلیجفارس برای ما حائز اهمیت است و حجم بالای شیرینسازی آب در استان و ریختن پساب آن به دریا نگرانیهایی را در حوزه محیطزیست ایجاد کرده بود که با تکمیل زنجیره شیشه نمک حاصله از پساب آبشیرینکنها را در تولید شیشه مورد استفاده قرار خواهیم داد و دیگر وارد دریا نخواهد شد.
نماینده عالی دولت در هرمزگان گفت: شکل گیری شهر شیشه در هرمزگان با توجه به نزدیکی دریا، وجود زیرساختهای مورد نیاز صادراتی و ترانزیت کمک خواهد کرد سرمایه گذاران بتوانند فعالیت مناسب اقتصادی داشته باشند.
وی ادامه داد: برای فعالیت سرمایه گذاران در استان علاوه بر حمایتهای زیرساختی، در حوزههای نرم افزاری از جمله گمرکات تخصصی نیز حمایتهایی خواهیم داشت.
نظر شما