سمیرا طاهری؛ مادری که پنج فرزند را در دامان خود پرورش میدهد و از این موضوع خرسند است، در معرفی خود به خبرنگار مهر گفت: کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر دارم و قبل از اینکه بچهها همه وقتم را پر کنند شاغل بودم. چند سال پیش مدرک مربیگری را از فنی و حرفهای گرفتم و چند سالی هم تدریس میکردم اما بعد از ازدواج، ترجیح دادم به جای شغلهای اداری پر استرس در کنار تربیت و آموزش بچهها به فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی مشغول باشم.
وی با بیان اینکه هم اکنون با آستان قدس رضوی در طرح شمین رضوی همکاری دارم، از افتخار ثبت یک اختراع سخن گفت و افزود: چندین طرح دیگر نیز دارم که در مرحله ثبت هستند و به پیگیریهای اداری نیاز دارند که در شرایط فعلی وارد بروکراسی اداری آنها نشدهام.
این بانوی جوان با اشاره به اینکه طرحهایی در زمینه هوش مصنوعی و محیط زیستی دارد که در مرحله ثبت هستند، ادامه داد: اختراع ثبتی ام یک صندلی است که برای افرادی که مشکلاتی مانند کمر دارند مناسب است.
طاهری همچنین از علاقه خود به حفظ قرآن گفت و عنوان کرد: قبلاً کلاس حفظ قرآن میرفتم و در حال حاضر، پنج جز قرآن را حفظ هستم، مدتی در حفظ فاصله افتاد اما دو سه ماهی است که دوباره شروع به حفظ قرآن کردهام.
وی در ادامه از ۵ فرزند خود گفت و افزود: حسین، عباس، فاطمه، زهرا و ریحانه پنج فرزندم هستند که در حال حاضر تمام وقت من را پر کرده و زندگی ام را شیرینتر کردهاند. حسین و عباس و فاطمه به ترتیب کلاس چهارم، سوم و اول هستند و زهرا و ریحانه هم چهار و نیم ساله و سه ساله هستند.
مادر بودن، لذت بخش است
مادر جوان همدانی در پاسخ به اینکه آیا مادر دارای پنج فرزند با چالشها و سختیهایی روبرو است؟، گفت: هر کاری سختیهای خودش را دارد و مادر بودن هم همینطور، علاوه بر این از آنجا که بچهها موجود زنده هستند و به مراقبت و رسیدگی شبانه روزی نیاز دارند باید زمان بیشتری به آنها اختصاص دهم.
وی با اشاره به اینکه مادر بودن در کنار خستگی، شیرینی خاصی هم دارد، اضافه میکند: من مادری را یک جایگاه و مادری تفاوت زیادی با دیگر عناوین مثل کارمندی دارد و مهمترین تفاوت آن شیرینی و لذت بخش بودن مادر بودن است.
طاهری با بیان اینکه شیرینی مادر بودن به آدم امیدواری میدهد، اضافه کرد: معتقدم خداوند بانوان را خیلی دوست دارد چرا که به آنها فرصت میدهد خلیفه الله را تربیت کنند و وظیفه تربیت جانشین خدا در روی زمین را بر عهده آنها گذاشته است.
این مادر جوان در ادامه گفتگو، درباره شرایط اقتصادی فعلی و فرزندآوری اظهار کرد: نمیتوان اوضاع بد اقتصادی را کتمان کرد اما این شرایط نباید زوجین را از داشتن فرزند منصرف کند اگر چه این شرایط تأثیر مستقیمی بر فرزندآوری در جامعه داشته است.
طاهری در ادامه صحبتهای خود یادآور شد: دولت مشوقهایی برای فرزندآوری در نظر گرفته است اما حکم مُسکن را دارد و به این قضیه باید به صورت ریشهای توجه شود و به کار گروهی و جهادی نیاز دارد. به عنوان مثال ارگانهایی مثل شهرداریها میتوانند برای استفاده از امکاناتی مانند شهربازی تخفیفها و امکاناتی برای خانوادههای بالای دو فرزند در نظر بگیرند و همین اقدامات به ظاهر کوچک میتواند مشوقهایی برای خانوادهها باشد.
خداوند به حرمت بچههایمان درهای بزرگی را به رویمان گشود
طاهری در رابطه با وضعیت اقتصادی و مشکلات پیش روی خانوادهها بیان کرد: در طول سالهای گذشته به عینه دیدهام که خدا به حرمت بچهها نعمتهای فراوانی به ما داده و درهای بزرگی را به رویمان گشوده؛ بنابراین اگر به خدا اعتماد کنیم میتوانیم از سد مشکلات مالی بگذریم و آنها را راحت تر حل کنیم.
وی به علایق بچهها اشاره کرد و افزود: حسین حافظ پنج جز و عباس حافظ سه جز قرآن است، بچهها در جامعه القرآن و زیر نظر مربی قرآن را حفظ میکنند و ما نیز به عنوان والدین در منزل به آنها کمک میکنیم.
این مادر جوان در پایان گفتگو عنوان کرد: از مدیریت مجموعه جامعه القرآن همدان و مربیان این مجموعه و سایر عزیزان که در حفظ قرآن بچهها تأثیرگذار بودند تشکر میکنم؛ هم چنین، از مادرم و همسرم و خانواده ام که همواره کمک و پشتیبان ام بودهاند، تشکر ویژه دارم.
نظر شما