پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو؛

داروهای مصرفی باید از آزمایشگاه مرجع تاییدیه بگیرند

داروهای مصرفی باید از آزمایشگاه مرجع تاییدیه بگیرند

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: سالانه حدود ۲۰۰ هزار فرآورده سلامت محور توسط آزمایشگاه های مورد تایید سازمان غذا و دارو بررسی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی انصاری افزود: حدود ۵۰ درصد آزمایش‌های مربوط به محصولات غذایی، ۳۰ درصد دارو و ۲۰ درصد مابقی اقلام هستند.

وی افزود: تمام داروهایی که برای نخستین بار وارد چرخه مصرف کشور می‌شوند، حتماً باید در آزمایشگاه مرجع بررسی و مورد تأیید قرار گیرند و هرگونه مشکل در نمونه‌ها، به ادارات کل مربوطه اعلام و درباره آنها تصمیم گیری می‌شود. همچنین ارزیابی شکایت در خصوص محصولات سلامت و نمونه‌های ارسالی از مراجع قانونی کشور نیز بر عهده آزمایشگاه مرجع است.
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی تصریح کرد: آزمایشگاه‌های غذا، دارو، فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل، بیولوژیک، تجهیزات پزشکی، میکروبیولوژی، آرایشی بهداشتی و تضمین کیفیت زیرمجموعه آزمایشگاه‌های مرجع هستند که به صورت مجزا فعالیت می‌کنند.

وی افزود: محصولات سلامت محور توسط مؤلفه‌های تعیین شده در شبکه‌های آزمایشگاهی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور، آزمایشگاه‌های همکار و مجاز تأیید شده ازنظر کیفیت نیز مورد بررسی و آزمایش قرار می‌گیرند.
انصاری با اشاره به اینکه آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو وظیفه کیفیت سنجی و تطابق با استانداردهای جهانی را برعهده دارد، عنوان کرد: تمام امور انجام گرفته در این آزمایشگاه توسط سخت گیرانه ترین روش‌های از پیش تعیین و تأیید شده، صورت می‌گیرد.

وی اظهار کرد: بر اساس ارزیابی‌ها و معیارهای سازمان جهانی بهداشت، آزمایشگاه مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و داروی ایران در بین کشورهای منطقه و خاورمیانه جایگاه منحصر به فردی دارد.
کد خبر 5677452

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha